Mimo że język koreański jest łatwiejszy do nauczenia, to większośc i tak wybierze pewnie rosyjską wersję gry, głównie ze względu na nieskomplikowaną rejestrację, zero jakichkolwiek bloków IP i nieszczęsnych numerów ubiezpieczenia społecznego, któ...
Wczoraj ruszyła ROSYJSKA wersja Warface, MMOFPS na CryEngine 3. Kto zagra?
Pierwsze wrażenia - na pewno jak na shooter f2p wygląda zacnie, ale to już wiadomo z racji silnika, całość jest w cyrylicy, jest w cyrylicy, jest też tutek na początku, zapewne do ominięcia, jednak przejście go nie jest problemem. Potem gra dzieli się na PVE i PVP, ten pierwszy to wygląda podobnie jak w Combat Arms, chociaż grałem tylko jedną grę, dostępne były 3 obrazki, więc może PVE dzieli się na 3 tryby. W PVP zagrałem tylko 3 rundy, prawdopodobnie trafiłem na S&D, ale mogła to też być jakaś wariacja TDM na rundy, w co wątpię, ogólnie mapka malutka, ciasna, rundy szybkie, coś jak CS. Dzięki za newsa guru, pewnie jeszcze trochę pogram. a przy wersji bez cyrylicy posiedzę jeszcze dłużej Aha, zapomniał bym - gra oferuje 4 klasy do wyboru. Standardowe połączenia: karabin maszynowy + amunicja, pistolet maszynowy + materiały wybuchowe, karabin snajperski, oraz klasa medyka ( standardowe wyposażenie to shotgun, defibrylator, apteczka).
Cree jeżeli cyrylica przeszkadza masz zangielszczenie.
Rzeczywiście jets zangielszczenie i działa poprawnie. Długo czekałem na tą grę, dzięki wam już na nią nie czekam xD Jest lekko mówiąc słaba.. graficznie piękna,ale gameplay.. albo robiony przez dziecko alobo dla dziecka. Mapy małe, brak spawn protection, masa bugów [podobno to beta] i wyglada na to, że znów $$ robi swoje w grze [w niektórych trzeba władować magazynek].Gra na pewno zwali AVA [w końcu] z n1. miejsca Anyway dzięki za newsa.
pzdr
Mimo że język koreański jest łatwiejszy do nauczenia, to większośc i tak wybierze pewnie rosyjską wersję gry, głównie ze względu na nieskomplikowaną rejestrację, zero jakichkolwiek bloków IP i nieszczęsnych numerów ubiezpieczenia społecznego, któ...