dodajcie jakas nowia mmorpg gierke , tak zeby weekend nie byl nudny ^^
Weekend
Ta prośba jest źle zaadresowana - to wy tworzycie listę- my tylko pilnujemy żeby to wyglądało... A że użytkownicy wypisują głupoty to tak jest, że nic nowego nie ma na stronie ;-)
Zresztą jak się nadsyła nam takie materiały:
Rumble Fighter
www.ogplanet.com
Gierka dla mnie jest dobra graficznie i ogolnie jak po nazwie widac w tej grze tylko jest walka masz duzo styli walki takie jak: Kung Fu,Boks,Ninjutsu itp
mozesz wybrac 4 profesie jak sie nie myle, duzo rzeczy jest odgapionych moim zdaniem z anime:) np Bleach,Naruto,Full Metal Alchemist:)
Zapraszam do gry:)
lub
Tales oF Magic
Oficjalna strona:http://www.talesofmagic.wp.pl/?c=1&u=341070082
Waga instalki: brak
Wymagania: przeglądarka internetowa, połączenie z internetem
To gra w której jest się Czarodziejem(ką) jest to bardzo ciekawa gra.
ZAPRASZAM DO GRANIA!
No to chyba nie nasza wina że nie dodajemy nowych gier... Zresztą zapomniałem wspomnieć że 3/4 tych które nadsyłają użytkownicy są już na liście z 10 razy lepszym opisem/recenzją...
@ up
lol? zadnego warna, kosza?? ten temat jest tak idiotyczny i zbedny ,ze byłem pewny, że poleci :P
no ale dobra....
@topic
koleś, chce zeby dodać nową mmo do spisu, bo mu się nudzi xD :lol:
na pewno grał już we wszystkie gry wymienione na stronie xD
Nie wywaliłem go tylko dlatego żeby uświadomić ludziom, że my nie dodajemy gier z ich własnej głupoty - to co sie pojawia to zasługa redakcji... A mogło by być tego naprawdę o wiele więcej...
A jak wytłumaczysz to że mój kolega dodał Angels Online dobre pół roku temu a do tej pory go nie ma, mimo iż opis był wyczerpujący Zresztą nieważne jak znajde czas sam dodam.
No wiesz, dziennie przychodzi tego z 40-50... A z racji tego że nie każdy ma wolne to ciężko to wszystko przeczytać
No wiesz, dziennie przychodzi tego z 40-50... A z racji tego że nie każdy ma wolne to ciężko to wszystko przeczytać
Proponuje wiec dac robote sprawdezania tego ludziom ktorzy by sie do tego nadali... bo w tej chwili kto ma do tego dostep? Admini tylko? Czy Junior Admini i modzi tez?
hmmm jak nie dajecie rady, to wezcie pod skrzydla jakichs chetnych do pomocy ludzi. prawda taka, ze znajdziecie takich wielu.
za chwilkę będą trzy nowe gry w tym jedna dodana przez przemcia
Ja się moge chętnie do tego zgłosić bo czas na to akurat znajde a często siedze przy kompie ze spuszcząną głową bo nie mam co na nim robic jak to było np wczoraj że prawie przy nim znasnąłem xP a tak bym poczytał zanalizował dodał jesli dobre i czas by jakoś mi zleciał
Przydałoby się trochę, krótkich opisów do gier, które ich nie mają np. Empire of Martial arts itp itd
dodajcie jakas nowia mmorpg gierke , tak zeby weekend nie byl nudny ^^