Weekendy na "Celowniku" z widzami!

Vampir tak łatwo zwycięstwa nie oddam ! :P Sciąganie on mam nadzieje ze do 18 wyrobie , bo jeszcze rift download .

Tribes jest trudną grą i nie przemówi ona do wszystkich a co za tym idzie jak będziemy chcieli pograć sobie w prywatnym pokoju to nie będzie dużo ludzi. I niestety z Tribes i ja odpadam, bo niezbyt ogarniam tą grę ;p

Tribes jest trudną grą i nie przemówi ona do wszystkich a co za tym idzie jak będziemy chcieli pograć sobie w prywatnym pokoju to nie będzie dużo ludzi. I niestety z Tribes i ja odpadam, bo niezbyt ogarniam tą grę ;p

Mało kto ogarnia strzelanie do mrówek z ADHD. To może Insane albo Serious Sam 2 ?

TO nie jest ważne VAmpir ;) Liczy sie fun a nie skill :)

A może Ghost Recon Online?

A może Ghost Recon Online?

To nowa gra, więc i wymagania są dość spore. Podobnie jak Hawken.

EDIT

http://www.tremulous.net/ Poproszę streama z tej gry ! Szkoda, że aż tydzień trzeba czekać :P

Mamy piątek, więc może jakieś propozycje na ten weekend? Niekoniecznie FPS, bo znacie naszego skilla ;p

Może w SMITE'a?

War Thunder ... Duel of chempions ...

A w lolu nie wszyscy są na tym samym serwie.

W duelu masz turnieje po 8 osob , mozna by drabinke zrobic :P

Avitus a ty myslisz ze kazdy gral by na swoim koncie w lola? To by byl bezsens lvl 30 vs 1 . Jak juz to kazdy nowe konto lvl 1 i jazda

Na moim referalu! ;p

foto_6a2f3ffdb1a89731f259059bd126ce6d.jpg

:D

Hmm Smite nie jest złe, a da sie tam własny room zakładać??

Ja mogę pograć z wami jutro bo niedziela niestety u mnie odpada dlatego proponuję zrobić weekend na celowniku w sobotę. Co do gry jestem otwarty na propozycję ale Duel of Champions to jednak zbyt zamknięta gra jak na liczbę osób chcących się z nami pobawić.

Już pisałem Pawlikowi, że niestety jutro ja nie mogę, bo już jestem umówiony na miasto, dlatego z racji tego, że u mnie będzie musiał być stream, to zostaje w niedzielę.

dota 2 z widzami i basta

Ja jestem za SMITEM

(Sarkazm Mode ON) Nie każdy ma Dotę2.

Czyli szlachta się bawi a reszta do domu ;D