Weekendy na "Celowniku" z widzami!

Witajcie!

Mam przyjemność poinformować was o nowej serii streamów weekendowych.

Razem z Xaorus'em i Wawrzyn'em postanowiliśmy wprowadzić co weekendowe streamy z różnych gier, w większości będą to fps'y ale nie tylko! ;)

Na czym to będzie polegać? Już wyjaśniam.

Co weekend w sobotę lub niedzielę będziemy grać razem z wami na streamie w różne produkcje o których oczywiście będziecie poinformowani odpowiednio wcześniej.

Jest to taka mała inicjatywa aby dobrze się bawić i okazja aby z wami pograć :)

Na pierwszy ogień idzie: Renaissance Heroes

http://www.gamefuse....aissance-heroes

Stream odbędzie się oczywiście Tu: http://pl.twitch.tv/pawlikpp już jutro od godziny 18.00

Także zapraszam do pobierania i mam nadzieję że widzimy się w grze ;)

Ano, inicjatywa fajna, bo tego brakowało w sumie.

Can't wait.

Jak będę miał możliwość to z chęcią obejrzę ;). Rzyczęęę duzio head shotów w łęb, i duzio fragóóww :).

@UP Headshoot nie może być nie w łeb. Inicjatywa fajna :), na pewno zajrzę.

Jestem za tym żeby decydować się na jakiś konkretny tytuł do rozegrania w dniach 15-16 czerwca bo później będą problemy ze ściągnięciem tak jak to miało miejsce tydzień temu gdzie ludzie pobierali podczas trwania i liczyli, że ktoś odpuści sobie rozgrywkę.

Może Star Trek Online? Osobiście zastanawiam się nad pobraniem tego, ale póki co mam kilka tytułów na głowie :)

Hmm Diablo 3 raczej odpada bo to będą raczej gry rtlko i wyłącznie na te 2-3h, i takie aby każdy mógł pobrać i z nami pograć przez tą chwile :)

Ja bym był za SMITE albo LFD2.

Ja osobiście jestem za Hawken, AvA, Blacklight Retribution.

W L4D2 też bym chętnie zobaczył i zagrał.

L4D2 odpada bo wymaga zakupu a chcemy dać szansę pograć każdemu widzowi. Gry płatne lub wymagające zakupu są automatycznie usuwane z możliwości.

Ale jakby znaczna część widzów miała co by chciała zagrać to czemu nie.

Hawken AvA, Blacklight są spoko, można się nimi pobawić. L4D2 jest mega grą, ale trzeba by było znaleźć ludzi, którzy chcieliby się w to pobawić i nie jest to też gra MMO w pełnym tego słowa znaczeniu, a przynajmniej takie moje przekonanie ;p Z L4D bym się wstrzymał do momentu kiedy inicjatywa nabierze nieco rumieńców ;)

No to dzisiaj czekamy na decyzję aby wszyscy zdążyli do jutra/pojutrza pobrać :)

UWAGA

OK zdecydowaliśmy, że Niedzielę pogramy razem w: Hawken -

https://www.playhawken.com// na streamie Wawrzyna.

O godzinie najprawdopodobniej 18.00.

Do niedzieli nie zdobędę sprzętu pod to :| No ale są inne tygodnie, a może trafi się coś nieco "lżejszego" i także fajnego do pogrania na wizji :)

Odświeżam temat w celu ukazania tego co nastąpi jutro ;)

Wampir wyrywa laski na ilość fragów :D

słuchaj, ti nie chodzi o to :) musimy wybierać mało wymagające gry, aby jak najwiecej osob miało okazje z nami pograć na streamie :)

HAwken to i tak za bardzo wymagająca gra ale zobaczymy ;)

Za Tribes jestem i ja ale kurde to będzie jazda bo żeby rozgrywka miała sens trzeba poćwiczyć przynajmniej ze 3-4 dni przed streamem. W innym wypadku ludzie będą się gubić jak nasza reprezentacja piłki nożnej na boisku.