Wersje pudełkowe "dużych gier"

Cześć,

Na początku chcę przeprosić jeżeli jest to zły dział bo nie wiem gdzie to napisać.

Chcę się dowiedzieć jak to jest z wersjami pudełkowymi gier które dużo ważą (kilkanaście GB). Jeżeli kupie edycje pudełkową np. BFa 4 lub CoD Ghost (który waży około +- 45 GB) to co jest w tym pudełku? Tylko kod na steam/origin? Czy jest płytka do zainstalowania gry?

Chcę się dowiedzieć ,ponieważ taka gra co waży 50 GB to by mi się pobierała około 3 dni...

Od dawna nie kupowałem gier pudełkowych tylko wersje cyfrowe więc nie wiem jak z tym jest.

Gry pudełkowe zawierają płyty, ale gorzej już z dodatkami jest..., niektóre typu DLC zawierają sam kod...

Wersje cyfrowe to takie z kluczem samym co trzeba pobierać. Wersja pudełkowa zawiera klucz i płytkę z grą.

Czyli taki CoD Ghost około 45 GB mieści się na płycie?

To juz zalezy od samej gry. Ja kupilem wersje pudelkowa Fify, to dostalem plyte, na ktorej byl origin, a sama gre i tak musialem pobierac.

Dokładnie. A z pojemnością to nie problem. Nie dość ze byloby na kilku płytach.

Titanfall ma 49,99 gb do pobrania :mellow: Nie polecam ludziom ze słabym internetem.

Cześć,

Na początku chcę przeprosić jeżeli jest to zły dział bo nie wiem gdzie to napisać.

Chcę się dowiedzieć jak to jest z wersjami pudełkowymi gier które dużo ważą (kilkanaście GB). Jeżeli kupie edycje pudełkową np. BFa 4 lub CoD Ghost (który waży około +- 45 GB) to co jest w tym pudełku? Tylko kod na steam/origin? Czy jest płytka do zainstalowania gry?

Chcę się dowiedzieć ,ponieważ taka gra co waży 50 GB to by mi się pobierała około 3 dni...

Od dawna nie kupowałem gier pudełkowych tylko wersje cyfrowe więc nie wiem jak z tym jest.