Witajcie. Moja mama wyjeżdża na dłuższy wyjazd. Postanowiłem Jej podarować swojego laptopa, może cudem techniki on nie jest no ale coś tam chodzi (2Gh x2 i 1Gb RAMu karta graficzna zintegrowana a nie chce mi się szukać). Problem zaczyna się kiedy okazało się że mama moich gier "nie lubi" właściwie Ona w ogóle nie gra tak więc całkowicie zdaje się na Was. Poszukuje łatwych gier...
Wesołe gry dla mamy :]!
Worms Armagedon, World of Goo. W te dwie gry grałem z moją babcią w wakacje, więc twoja matka też powinna je polubić.
Mama jedzie tam sama więc Wormsy odpadają, gdyż gra z botami może być nużąca. World of Goo może być dziękuje :] . Czekam na więcej i chciałbym jeszcze dodać że zmysł zręcznościowy mamy nie jest na wysokim poziomie.
Plants vs Zombies?
Sprawdź jeszcze Angry Birds. Proste zasady, a potrafi wciągnąć.
puzzle quest (cholerny czasopożeracz )
Puzzle to chyba nie, tak źle jeszcze nie jest :] . A wiecie może jak się nazywały takie gry gdzie na dole ruszało się platformą i odbijało się kulkę która zbijała klocki ?
Kulki
@down chodzi mi o "kulki"
chodzi ci o arkanoid?
Ja polecę gry z serii lego, a najlepiej Lego Star Wars 3 lub Piraci z Karaibów. Są to gry bardzo łatwe i przyjemne, nie trzeba raczej się wysilać. Mógłbym też polecić Batmana i Władce pierścienia ale one są już trochę trudniejsze do ogarnięcia gdyż jest tam otwarty świat i trochę więcej łażenia.
Toki Tori. Moja dziewczyna też nie gra, ale to jej się spodobało. Nawet specjalne dla tej gry ma konto steam.
Moja mama się kiedyś bardzo dobrze bawiła przy Jazz Jackrabbit 2 (kiedy grała jeszcze w coś innego niż proste gry logiczne dostarczane przez Microsoft wraz z systemem). Bardzo fajna, kolorowa platformówka od studia (o którym na pewno nikt nie pomyślał) Epic Games. Gierka jest Freeware (a dokładnie abadonware) i na pewno wystarczy na całą podróż - całe przejście z dwoma dodatkami to jakieś 2-3h (nie robiąc speedrunu) + jeszcze ustanawianie rekordów, co w grach arcade'owych (takich jak ta) jest esencją gry.
Jak coś prostego to może klasyczną zume.
Mama pojechała z Angry Birds, Jazz Jackrabbit 2 i z jakimś randomowym arkanoidem. Dziękuje wszystkim aktywnym za pomoc.
Pozdrawiam.
Temat do zamknięcia!
Mama pojechała z Angry Birds, Jazz Jackrabbit 2 i z jakimś randomowym arkanoidem. Dziękuje wszystkim aktywnym za pomoc.
Pozdrawiam.
Temat do zamknięcia!
Witajcie. Moja mama wyjeżdża na dłuższy wyjazd. Postanowiłem Jej podarować swojego laptopa, może cudem techniki on nie jest no ale coś tam chodzi (2Gh x2 i 1Gb RAMu karta graficzna zintegrowana a nie chce mi się szukać). Problem zaczyna się kiedy okazało się że mama moich gier "nie lubi" właściwie Ona w ogóle nie gra tak więc całkowicie zdaje się na Was. Poszukuje łatwych gier...