[Westwood] Controvers

Nowopowstała gildia Controvers rekrutuje. Zapraszamy w nasze szeregi każdego polskiego gracza DN SEA serwer Westwood. Nie mamy żadnych wymogów, ale oferujemy kanał gildyjny ts3 i chcielibyśmy, aby było na nim nas jak najwięcej. Gildia ta powstała niedawno, więc nie oczekujcie dużej ilości graczy.

Zapraszamy

Jeśli jesteś chętny skontaktuj sie z nami(pm, list w DN/post/na TS3 adres: invasionts3.sytes.net:1 kanał 10.)

Nasze nicki: Min3rwa, T0xicKisss, Xswiety, Zrespu, Abelin i każdego gracza napotkanego w grze smile.gif

NIEAKTUALNE ! :) przeniosłem się do Exilum :)

Witam, jestem zainteresowany przystapieniem do gildii, nick - TakiDuzy

Jeśli macie ochotę dołączyć do gld Exillium to napisz mi pw gld ma 16lvl razem chodzimy na dungi , nesty , boostujemy się wzajemnie Fuzja mile widziana

a przyjmujecie osobno do gildii ?

Do Exilum z wielka checia Ciebie przyjma pisz do Xease albo do Moniczki ( KenDiii) ;) Pozdrawiam Raychel

siemka jestem nwoym graczem w dn i zbieram itemy i nie wiem jak je uzywac np Fatals Plate

A widziałeś datę ostatniego posta ?

hehe nie zwrocilem uwagi czyli nikt juz nie gra w Dragon nest ?

Nowopowstała gildia Controvers rekrutuje. Zapraszamy w nasze szeregi każdego polskiego gracza DN SEA serwer Westwood. Nie mamy żadnych wymogów, ale oferujemy kanał gildyjny ts3 i chcielibyśmy, aby było na nim nas jak najwięcej. Gildia ta powstała niedawno, więc nie oczekujcie dużej ilości graczy.

Zapraszamy

Jeśli jesteś chętny skontaktuj sie z nami(pm, list w DN/post/na TS3 adres: invasionts3.sytes.net:1 kanał 10.)

Nasze nicki: Min3rwa, T0xicKisss, Xswiety, Zrespu, Abelin i każdego gracza napotkanego w grze smile.gif

NIEAKTUALNE ! :) przeniosłem się do Exilum :)