Jak w temacie,ts jest...23 lata i doświadczenie około 2/3 letnie (grałem na becie troszku jeszcze)
Głównie gram na st lecz jeżeli się zacznie nowa liga to oczywiście że nie odpuszczę
Jak w temacie,ts jest...23 lata i doświadczenie około 2/3 letnie (grałem na becie troszku jeszcze)
Głównie gram na st lecz jeżeli się zacznie nowa liga to oczywiście że nie odpuszczę
Witam i zarazem przepraszam że offtopuje twój temat, ale możesz mi powiedzieć, czy jest sens co kolwiek teraz grać, czy lepiej jest zaczekać na nowe ligi?
Witam i zarazem przepraszam że offtopuje twój temat, ale możesz mi powiedzieć, czy jest sens co kolwiek teraz grać, czy lepiej jest zaczekać na nowe ligi?
Jeśli jesteś nowy to warto sobie pooglądać co i jak. Jeśli już znasz gre to czekaj na lige, ciekawsza
wszystkie postacie z lig przechodzą potem na standart więc...myślę że tak,nawet tylko po to,by zajarzyć mechaniki
Weteran? A ile set godzin masz przegranych? ja 410godzin, i grałem podczas bety. Przez ostatnie 3 ligi grałem najwięcej. Ale Liga przywoływaczy i casterów zanudziła mnie na śmierć... Czekam na powrót melee buildów bo gram tylko hardcore rzecz jasna. Ty nie dałeś informacje jaki rodzaj ligi cię interesuję.
koło 500 myślę że mam spokojnie.Nie grywam hardcore,głównie ST ale jak jakaś ciekawa liga jest to chętnie wbijam
Planuję ostre granie jak wejdzie kolejna liga
koło 500 myślę że mam spokojnie.Nie grywam hardcore,głównie ST ale jak jakaś ciekawa liga jest to chętnie wbijam Planuję ostre granie jak wejdzie kolejna liga
No to ja odpadam. Tylko Hardcore