Witam. Cały czas kusi mnie, by pograć w LC, ale nie jestem pewien. Wiem, że w LC już praktycznie można zobaczyć samych "weteranów" z wysokimi lvl. Oceńcie z waszego punktu widzenia, czy casual ma szansę jeszcze czerpać rozrywkę z tej gry? Czy pojawiają się jeszcze jacyś gracze, którzy dopiero zaczynają swoją przygodę z tą grą?
Weterani Last Chaos
Na pewno są gracze, którzy dziś czy jutro założą pierwszą postać w LC, ciągle widać nowych graczy jak to w każdym innym mmo. Grałem w LC gdy w polskiej wersji nikt nie miał nawet 90 lvl Aktualnie nie gram i nie zamierzam wracać. Osoba, która nie płaci nie ma żadnych szans jak w każdym p2w.
Naprawdę, jest aż tak źle z IS?
W tej grze nie wbijesz nawet max lvl bez is:D.
Jak chcesz grać w LC bez wydawania gotówki i nie męczyć się z wbijaniem max lvl polecam prywatne serwery. Jest ich cała masa, ludzi sprzedają itemy z is tanio i można się bawić.
Witam,
co do Last Chaos jeśli mówimy o globalnym serwerze wbicie max lvl jest możliwe bez is ale zajmie to około 3 lata gry 3-5 h dziennie. grałem bardzo długo ale jeszcze jak był 100 % cast, teraz się dużo zmieniło zwłaszcza o gre jest bardzo ciężko, polecam osobiście prywatne serwery ale jest ich może 2 takie solidne gdzie jeden już istnieje 4 lata
Witam. Cały czas kusi mnie, by pograć w LC, ale nie jestem pewien. Wiem, że w LC już praktycznie można zobaczyć samych "weteranów" z wysokimi lvl. Oceńcie z waszego punktu widzenia, czy casual ma szansę jeszcze czerpać rozrywkę z tej gry? Czy pojawiają się jeszcze jacyś gracze, którzy dopiero zaczynają swoją przygodę z tą grą?