Siemka kturą gre wybrać Dawn of War 2 czy Fear 2 i czy obie gry mają dobry multi
WH:DoW2 vs Fear2
Dawn Of War to strategia... i choc na singlu jest WarCraftowo podobna(tez sa hirki itp.) na MP jest to czysty RTS.
Co do FEAR 2. SP mnie srednio wciagnol. na MP gralem malo bo teraz testuje Age Of Conan. Narazie jest malo serverow. Ale plusem sa nowe tryby i mozliwosc kozystania z Mechow. Ale cos malo osob w to gra. na MP.
Dawn Of War to strategia... i choc na singlu jest WarCraftowo podobna(tez sa hirki itp.) na MP jest to czysty RTS.Co do FEAR 2. SP mnie srednio wciagnol. na MP gralem malo bo teraz testuje Age Of Conan. Narazie jest malo serverow. Ale plusem sa nowe tryby i mozliwosc kozystania z Mechow. Ale cos malo osob w to gra. na MP.
Czyli kupic DoW2 ? czy Fear 2?
to zależy od ciebie jaki typ gry wolisz,wg. mnie jak na MP to lepszy bedzię fear 2,ale jak ktoś woli strategie.TWÓJ WYBÓR.
Koleś źle dobrałeś F.E.A.R 2 To survival horros/FPS a Dawn Of War to RTS te2 gry są inne grałem w F.E.A.R 2 i Nawet Nawet ale jak to Spawn napisał mało osób gra na MP ale to dlatego że każdy woli najpierw podszkolić się na SP et cetera et cetera No a cóż przy Dawn Of War świetnie się bawiłem jak na razie żaden RTS nie dostarczył mi takiej rozrywki a to co kupisz zależy od ciebie bo co lubisz RTS czy FPS ?
Koleś źle dobrałeś F.E.A.R 2 To survival horros/FPS a Dawn Of War to RTS te2 gry są inne grałem w F.E.A.R 2 i Nawet Nawet ale jak to Spawn napisał mało osób gra na MP ale to dlatego że każdy woli najpierw podszkolić się na SP et cetera et cetera No a cóż przy Dawn Of War świetnie się bawiłem jak na razie żaden RTS nie dostarczył mi takiej rozrywki a to co kupisz zależy od ciebie bo co lubisz RTS czy FPS ?
RTS lubie bardzo FPS srednio a w RTS lubie dobre multi z możliwością rozbudowania dużego wojska a chyba w DoW można mieć maks 7 ludzi to prawda ?
Z tego co wyczytałem, DoW2 ma mieć znacznie szczuplejszy asortyment typowej strategi. Sam grałem w DoW i dodatki i baaaardzo podobał mi się, ze względu ma ciekawe i widowiskowe bitwy ( ZA IMPERATORA ! )
Ale słyszałem właśnie, że w DoW2 będzie miał mało wspólnego z DoW one
Z tego co wyczytałem, DoW2 ma mieć znacznie szczuplejszy asortyment typowej strategi. Sam grałem w DoW i dodatki i baaaardzo podobał mi się, ze względu ma ciekawe i widowiskowe bitwy ( ZA IMPERATORA ! )Ale słyszałem właśnie, że w DoW2 będzie miał mało wspólnego z DoW one
Czyli że o duzym wojsku na multi moge zapomniec ?
Tego do końca nie wiem, ale słyszałem, że multi jest na wysokim poziomie, lecz signel pada na pysk.
Naprawdę jeśli chcesz wiedzieć konkretnie, to wejdź na gram.pl
Czyli że o duzym wojsku na multi moge zapomniec ?
na SP tak. Na SP bardziej dostajesz brygade i nia kierujesz. na MP juz to jest typowy RTS i mozesz robic tyle jednostek na ile ci pozwola surowce.
Co do gry FPS. FEAR2 ma nawet dobry SP... Ale jest troche gorszy fabularnie od FEAR1. I niestety wyszedl w zlym momencie.. Mi wykrylo nie wiele ponad 80 servow... ale gra jest nowa wiec to sie zmini. Ale wiesz co jak chcesz jakiegos FPSa na sieci polecam Crysis Warhead.
Puki co kupuj WarHamera.
wybierz DoW 2 ja osobiscie gram fear 2 tez mam ale jakoś mnie nie wciągnął fejnie bo z DoWa zrobili RPG sterujemy tylko 4 oddzialami naraz z czego legion ma swój lvl ekwipunek i skille bardzo dobra gra
Bez jaj a myslales kiedys wc3 czy cs? chyba nie , znajdz inne porownanie
Siemka kturą gre wybrać Dawn of War 2 czy Fear 2 i czy obie gry mają dobry multi