Whisper

Witam od dłuższego czasu przeglądam portal i w końcu postanowiłem zawitać na forum :)

Mam na imię Damian. Mam 21 lat. Jestem singlem. Grami intersuję się od dziecka. Po za światem wirtualnym moim hobby jest muzyka i motoryzacja. Nie pogardzę dobrym anime. Lubię czytać książki głównie w klimacie fantasy i postapo.

Dwa lata temu w wyniku wypadku samochodowego straciłem głos.

Aktualnie staram się jakoś żyć. Z wykształcenia jestem technikiem informatykiem.

I to chyba tyle o mnie. Trochę chaotycznie ale cóż, nie zabijajcie ;)

Pozdrawiam wszystkich użytkowników forum :)

@Edit :

Aktualnie mam przerwę od mmo i zagrywam się w naszego polskiego Wieśka.

Cześć. Biorąc pod uwagę, iż jest to portal poświęcony grom MMO mógłbyś napisać chociaż w co grasz ;3

"Jestem singlem". Aby na pewno na dobre forum trafiłeś? o___o

Elo!

Witamy !

Współczuje wypadku :(

"Jestem singlem". Aby na pewno na dobre forum trafiłeś? o___o Elo!

Odpowiem krótko ... tak. Zwykłe info na mój temat więc nie wiem dlaczego miałbym trafić na złe forum czy też o tym nie wspomnieć :)

@DzokerS

Dzięki.

Postapo i Anime przeważnie nie idą razem w parze. Hmm

Witaj

Siemanko

@up w moim wypadku idą xD

Witam od dłuższego czasu przeglądam portal i w końcu postanowiłem zawitać na forum :)

Mam na imię Damian. Mam 21 lat. Jestem singlem. Grami intersuję się od dziecka. Po za światem wirtualnym moim hobby jest muzyka i motoryzacja. Nie pogardzę dobrym anime. Lubię czytać książki głównie w klimacie fantasy i postapo.

Dwa lata temu w wyniku wypadku samochodowego straciłem głos.

Aktualnie staram się jakoś żyć. Z wykształcenia jestem technikiem informatykiem.

I to chyba tyle o mnie. Trochę chaotycznie ale cóż, nie zabijajcie ;)

Pozdrawiam wszystkich użytkowników forum :)

@Edit :

Aktualnie mam przerwę od mmo i zagrywam się w naszego polskiego Wieśka.