WhiteAndBlueMC - kanał YT o Minecraft

Witamy serdecznie.

Chcielibyśmy przedstawić nasz wspólny kanał, w którym dominującą serią bedzie Minecraft. Tworzymy nowy let's play o nazwie "Boso przez kwadraty". W tej serii największy wpływ na akcję będą mieli nasi widzowie. Nasze nicki to WHITE i Bluemad.

Postanowiliśmy rozpocząć przygodę z polskim YouTube. Jako, że jesteśmy fanami Minecraft'a już od wczesnych wersjii to uczyniliśmy nasz kanał kanałem Minecraftowym. Wiem, że jest ich pełno w serwisie YT lecz każdy człowiek ma inne pomysły na grę.

W planach mamy rozszerzenie działalności i nagrywanie "Zagrajmy w ..." innych gier.

Zapraszamy do rozwijania naszego wspólnego kanału :)

Oto nasz kanał : https://www.youtube.com/user/WhiteAndBlueMC

Gratki, jako, iż przejadł mi się minecraft na yt, fajnie się Was słucha : D Tylko kupcie jakieś majki, bo słaba jakość Waszej rozmowy :D

Dzięki za komentarz. Fajnie słyszeć jakieś miłe słowa :) Majki zakupimy na allegro , model : ZALMAN ZM-MIC1 . Co myślisz o tym ?

Powiem tak nic nowego , nic co by mnie zainteresowało . W dodatku oklepany MC . Ale jeśli jest to dla was dobra zabawa i chcecie się tym podzielić to kontynuujcie , może znajdą się zainteresowani .

Może być ^^ Mają wysoką czułość mic, oraz świetną jakość, więc bez zastanawiania ;p

Nom, tak jak wyżej, sądzę że minecraft to trochę ch*jowa gra. Za dużo jej po prostu na yt. A co do was to całkiem miło się słucha. Subik leci mimo minecrafta.

Kanał będzie stopniowo rozwijany :) Serie z nowych gier pojawia się na 100%.

Resident Evil 6 / Dead Space 3 Co Op obowiązkowy :)

Nie ma sprawy. Sęk w tym, że muszę trochę poczekać na nowy komputer:) Jak już go zakupie to na kanale zobaczycie wysyp nowy serii :) Co Op, Multi itp :)

Witam, jest już nowy odcinek serii "Boso przez Kwadraty". Niestety jakość głosu jest fatalna. Dzisiaj zamawiamy mikrofony więc już kolejne odcinki powinny być dużo lepsze:)

Kolejny odcinek :

Kolejny odcinek :

Częściej, częściej ! :D

Nie myślicie o streamach? ^^

Na streamy to mamy za mało widzów raczej:) Drugim problemem mogą być za słaby komputer i za wolny internet :) Poleć jakieś gry takie w multi/Co Op. Nie koniecznie z nowych bo może być to problem, ponieważ mój komputer może nie uciągnąć :)

Kolejny odcinek :

Kolejny odcinek, serdecznie zapraszamy :

jesteście zajebiści XD

no miło mi się to ogląda :)

Dziękujemy za miłe słowa :) Mam nadzieję, że kanał będzie się rozwijał :)

Wy już się cieszcie, że macie prawie 400 subów, i 6 filmików XD