Wiadomosc od Vampira

Nie wiem gdzie napisac nowy watek, nie wiem czy wlasciwie powinienem to robic, ale mam wiadomosc od bylego usera tego forum, ktory ma cos do przekazania. Moze powinienem wyslac to tylko do administracji? Moze w ogole zapomniec o calej sprawie? Jednak postanowilem, ze spelnie prosbe tego uzytkownika. Robie to dlatego, ze sprawa dotyczy nas wszystkich, jest powazna i powinnismy wiedziec, ze stapamy w tej chwili po kruchym lodzie. Oto wiadomosc od VampirLordPl, ktora wyslal mi na gg.

14:07:20 VampLord mmorpg: mozesz im napisac ze okazuje im laske i nie bede wysylala papierow ale zastrzegam sobie ze jedno przewninienie i org zostaje zamkniety. Pozdro Bartek

14:14:28 Dzz: Spoko, napisze.
14:16:26 VampLord mmorpg: pomimo ze teraz do mnie pisza bym wyslal i by forum i protal upadl ;)

Można odetchnąć z ulgą, co za szczęście! Dziękujemy Ci o wielki WampirLordzie!

okazuje im laske

scientology-tom-cruise-laughing.jpg

Mam pytanie. Co to jest ten protal i ten org?

przejdźmy na IGNORE MODE, prosze

po co temu "komuś" robić niepotrzebny fame?

W sumie nie miał wyboru i dlatego robimy ignore.

Bo by oberwał 2x więcej od nas.

Jaki on łaskawy, radujmy się.

Zgadzam sie z guru. Wiadomosc przekazana, proponuje zamknac temat i wiecej do niego nie wracac. Powaznie. Tak sobie o tym teraz pomyslalem, ze to nie ma sensu.

Powinieneś się cieszyć guru, bo dzięki niemu ta org żyje

Powinieneś się cieszyć guru, bo dzięki niemu ta org żyje

a ja myslalem, ze dzieki mnie:)))

a ja myslalem, ze dzieki mnie:)))

no co ty, przecież to moc Vampira utrzymuje portal przy życiu XD

Chodziło o ogr.

Karmicie trolla. Mniejsza z nim, nie zwracajmy na niego uwagi.

Trollem... Proszę Cie. Ta osoba nie ma nic wspólnego z trollem, po prostu jest skrzywiona, bo dostała internet z którego nie potrafi korzystać. Olanie to najlepszy sposób, pytanie tylko czy tak posrany człek jak on się znudzi :v

Im mniejszy pies, tym głośniej szczeka.

Człowiek jest chory (bo nie wierzę, że ktoś zdrowy psychicznie potrafi być tak zaślepiony na rzeczywistość), a wy się z niego nabijacie.
Chce sobie pogadać to niech gada, kogo to obchodzi?

To już drugi taki temat w ciagu ostatnich dwóch dni, jeśli się nie mylę.
Dobry żart śmieszy jeden raz.

@up

dziś rano pojawił się taki temat, że Władca Wampirów zamyka portal (ciągle nie ogarniam o jaki portal chodzi, może taki do Narnii XDDD)

Przestańcie robić tematy o wszystkim co on napisze. Postawcie mu może jeszcze ołtarzyk....

Nie wiem gdzie napisac nowy watek, nie wiem czy wlasciwie powinienem to robic, ale mam wiadomosc od bylego usera tego forum, ktory ma cos do przekazania. Moze powinienem wyslac to tylko do administracji? Moze w ogole zapomniec o calej sprawie? Jednak postanowilem, ze spelnie prosbe tego uzytkownika. Robie to dlatego, ze sprawa dotyczy nas wszystkich, jest powazna i powinnismy wiedziec, ze stapamy w tej chwili po kruchym lodzie. Oto wiadomosc od VampirLordPl, ktora wyslal mi na gg.

14:07:20 VampLord mmorpg: mozesz im napisac ze okazuje im laske i nie bede wysylala papierow ale zastrzegam sobie ze jedno przewninienie i org zostaje zamkniety. Pozdro Bartek

14:14:28 Dzz: Spoko, napisze.
14:16:26 VampLord mmorpg: pomimo ze teraz do mnie pisza bym wyslal i by forum i protal upadl ;)