Wiadomość

Witam. Od razu pisze, żenie moglem dobrać działu do tego tematu.

Czy tylko ja tak mam przy otwoeraniu : prac próbnych, tekstów taką wiadomość?:

Znalezione błędy

Przepraszamy, wystąpił błąd. Jeśli nie jesteś pewny jak używać tej opcji lub nie wiesz dlaczego wystąpił ten błąd, zajrzyj do tematów pomocy by uzyskać więcej informacji.

[#10342] Nie możemy zweryfikować do którego forum należy ten temat.

Raz mi działa a raz nie działa. Coś się dzieje u mnie czy z forum?

Też nieraz dostałem taki komunikat, dzieje się to tylko na tej stronie. Zazwyczaj wystarczy odświeżyć lub przejść na główną stronę.

Mnie próbne prace NIGDY nie działają. Używam Opery 10.1

Hmm, kilka razy próbowałem tak jak Krige napisał. Ja korzystam z Opery...tej z tym. No tamtej. No. Cały czas na bieżąco aktualizuje. Kiedyś działało teraz nie. Spróbuje na FajerFoksie, zią.

Edit : Na Foxie też pokazuje mi takie coś ;/

Mnie próbne prace NIGDY nie działają.

Chyba dlatego, że ten dział mogą oglądać tylko mody, chyba.

Nieee, każdy może oglądać, odpowiadać. Tematy tego typu że wypowiada się tylko personel to rekrutacja.

Aha bo ja też nie mogę czytać działu "Próbne Prace". Ale wydaje mi się, że my - czyli szarzy użytkownicy nie możemy tam wchodzić.

Jeszcze troche temu tak wchodziłem? Może poczkemy na admina :>

Admin pewnie nie wie o tym, że nie możemy tam wchodzić, a chcielibyśmy.

Prace próbne w dziale "ZESPÓŁ MMORPG"? Nie powinniście nawet wiedzieć o istnieniu tego działu. :P Jeżeli nie to innych "Próbnych prac" nie widzę.

Jak ktoś odpowie w tematach w dziale Próbne prace i w Podcast, to widać to na stronie głównej w tej ramce: "Ostatnio na forum". Zwracałem już na to uwagę.

Ale tak jak mówię to się zdarza od czasu do czasu czy to na operze czy innej przeglądarce, spróbuj jeszcze google chrome bo na tej przeglądarce z takim problemem się nie spotkałem.

Aktualnie działa na FF bez żadnych problemów.

Witam. Od razu pisze, żenie moglem dobrać działu do tego tematu.

Czy tylko ja tak mam przy otwoeraniu : prac próbnych, tekstów taką wiadomość?:

Znalezione błędy

Przepraszamy, wystąpił błąd. Jeśli nie jesteś pewny jak używać tej opcji lub nie wiesz dlaczego wystąpił ten błąd, zajrzyj do tematów pomocy by uzyskać więcej informacji.

[#10342] Nie możemy zweryfikować do którego forum należy ten temat.

Raz mi działa a raz nie działa. Coś się dzieje u mnie czy z forum?