Widział ktoś i wie jak sie nazywa?

http://elohell.net/chill/243761

wie ktoś jak sie nazywa ten fryz (oczywiscie chodzi o typa na gorze)

malo na tym widac, a mysle ze mi by pasowała.

jak ktośby miał jakies info/wiecej zdjec, kazde info mile widziane

btw, jakby ktoś miał jakiś ciekawy katalog fryzur to moze zapodac linka lub nazwe

koleś ma lakier na nieco dłuższych włosach, wg. mnie nie jest to kwestia odpowiedniego cieniowania a zwykłego formowania żelem. Idź do lepszego fryzjera, oblukaj sobie ich katalog i wybierzesz coś na wzór tego co podałeś. Tak będzie najprościej.

Przykładowy katalog fryzur:

http://www.stylistka.pl/katalog-fryzur/fryzury-meskie/

hmm, mysle że wezme te zdjecie co mam i skocze do fryzjera, mysle ze ogarnie, bo fryzura nie wyglada na skomplikowaną

chcialem tylko zobaczyc jak z tylu to wyglada ale chyba masz racje, ze to zwyczajne cięcie + włosyt postawione na żel

tym bardziej że mam włosy jak gosciu na 3cim zdjeciu ;p

http://www.stylistka...g-fryzur/13149/

Też mam takie jak na 3-cim zdjęciu i wydaje mi się że mogą być za długie bo bokach na to. Zresztą z takim fryzem to trzeba uważać szczególnie w wietrzne dni, układasz i prostujesz włosy pół godziny wyjdziesz na dwór i... po prostu masz ochotę krzyknąć to brzydkie słowo na cały głos XD.

kiedtyś też miałem długie włosy, teraz na łyso żyletką i jest spokój :)

Ja się ścinam: Krótkie boki, a góra długie- 30cm gdzieś :)

Ps. Tak, tak.. to dla nabicia postów.

Ten fryz to na pedała chyba.

To sobie na JB zrób- 13 latki będą Twoje :>

(Wiem że warna dostanę, ale facet który ma długie włosy nie grając przy tym na wiośle to nie facet)

Ja ze sandworem otwieram zakład fryzjerski. Chcesz wyglądać jak prawdziwy mężczyzna ? Zapraszamy do salonu.

2vvt7o6.jpg

Będziesz wyglądał jak twardziel, a nie jak laps.

Ishtar- Tak, stereotypy. Nie trzeba być gitarzystą by mieć długie włosy. Znalazłbym ci masę ludzi którzy się tym nie trudnią a włosy długie noszą. A co do tematu to samo uczesanie mało męskie. Albo wygląda się jak pier***** wiking albo jak dżentelmen. Nie ma miejsca dla chłoptasiów.

MysleWiecJestem- kurde w sumie dobry fryz :D . Mam zamiar coś takiego "wyciąć" na glowie :). Fajny i jak facet się wygląda.

MysleWiecJestem- kurde w sumie dobry fryz . Mam zamiar coś takiego "wyciąć" na glowie . Fajny i jak facet się wygląda.

Pozdrawiam i polecam, klasyczna męska elegancja a nie jakieś zapuszczanie kuca czy Xaourusowy "skejtowy" styl na Biebera.

Danke schon za zdj :D

Aj tam ludzie, gówno wiecie. Fryzure dopasowuje sie do ksztaltu twarzy, widocznego wieku, wielkosci czoła etc.

Duże znaczenie ma też ubiór.

Akurat na temat gustów z "mmorpgowcami" sensu rozmawiac nie ma, tym bardziej że wielu z was nawet kobiety nie dotknęło, no może poza rodzicielką, tak więc nie offtopujcie.

Najpierw pierdzielisz o jakichś wielkościach członka czoła i kształcie twarzy a potem od razu o kobietach i ich podejściu do ów wyglądu. To o co wreszcie chodzi? Żeby nie wyglądać jak facet ale się podobać gimnazjalistką czy pokazać , że ma się styl ( a nie słeg, bo tylko tyle widzę po założycielu tematu)

proszę cię nie wchodż do tematu, to że lubisz wyglądać jak prostak bez zadnego wyczucia stylu to twoja sprawa, idz sie dzielic to opinia gdzies indziej i nie rob offtopu. nie pisalem nigdzie ze potrzebuje waszej opinii. szczerze to wcale mnie nie obchodzi internetowy troll. Sam wiem jak wyglądam i jak reaguje otoczenie na to. wiec daruj dzieciaczku sobie te bole d*py.

te fryzury co podali wyzej, owszem są spoko, jednak nie pasuja dla mnie i tyle,

temat jest o fryzurze w linku z pierwszego posta i im pokrewnych, tak dla przypomnienia

p.s. nie obrazam ludzi którzy lubia inne fryzury, ja po prostu wole te a ten temat jest o nich

http://elohell.net/chill/243761

wie ktoś jak sie nazywa ten fryz (oczywiscie chodzi o typa na gorze)

malo na tym widac, a mysle ze mi by pasowała.

jak ktośby miał jakies info/wiecej zdjec, kazde info mile widziane

btw, jakby ktoś miał jakiś ciekawy katalog fryzur to moze zapodac linka lub nazwe