Więcej newsmanów

Witam. Dziennie praktycznie wchodzę tutaj na serwis żeby poczytać jakieś "głupoty" w sensie newsy o mmo bo jakoś tak się przyzwyczaiłem i w ogóle do hejtów w komentach itd.

Sprawa jest taka że newsy piszą praktycznie tylko 2 osoby - "Kazdy wie kto" czy jakos tak i Ozonek, nie mam nic do jednego (pierwszego) a tym bardziej do drugiego ale "Każdy wie kto" jak dla mnie po prostu "przemęcza się" i potrzebne by były jakieś ze 2-3 odpowiedzialne osoby do waszej ekipy żeby była jakaś świeżość w newsach i tym bardziej by był mniejszy hejt na pana "Każdy wie kto".

Ja niestety nie chce kandydować ale pewnie kogoś byście znaleźli to raz, dwa żeby "Każdy wie kto" się na mnie nie denerwował czy coś że mu chcę prace odebrać itd. a trzy że to całkiem serio propozycja. Bo takie 1.5 newsmana jak jest teraz (sorry Ozonek ale tak to wygląda a wolałbym żeby było 2 przynajmniej ;p) to to nie pasuje takiemu serwisowi który dostaje/rozdaje klucze do Bet itd. :D

(Starałem sie bez hejtów jak by co więc no stress)

Według mnie jest ok. Są newsy są, i nawet jest ich sporo. Także nie ma na razie się czym przejmować. A to, że jest dwóch newsmenów to i tak dobrze bo odkąd pamiętam newsy pisał tylko Guru, a jakoś od roku czy czy pół jest też i Ozonek.

Przeciez guru wyrabia z szukaniem newsów na zagranicznych stronach mmo. Może nie znajduje wszystkich i w tym tkwi problem:D

Pozatym chcesz, żeby guru był bezrobotny. Gdzie on znajdzie robote z takim hejtem.

Szacuneczek dla guru że wogóle mu się chce

Guru jest za***isty, to prawdziwy, hardcorowy gracz jakich malo, i boli was, ze hejci proste produkcje dla lam takie jak GW2 :D Jego newsy są całkiem niezłe, czasem rzeczywiscie nieco zbyt subiektywne, ale czyta sie fajnie. Ozonek tez pisze sredniackie newsy, ale za to bardzo fajne artykuly. Dobrze jest.

Właśnie guru i ozonek wystarczą zawsze się wyrabiają i tyle , nie potrzebny 3 czy tam 4 .

Guru zawsze sobię baaaardzo dobrze radził, a Ozonek(nie umniejszając jego zasłóg) przynosi powiew świeżości oraz trochę humoru. Obaj niusmeni bardzo dobrze się sprawują i naprawdę,newsów walą naprawdę dużo w porównaniu do innych serwisów.

Autorze tematu,napisałeś obraźliwy post...nie potrafisz docenić pracy guru...uważasz że nie masz nic do guru a widać jak na dłoni ,że poszedłeś za falą hejtu jak ostatni małolat.

Polecam zamknąć temat.

Przestań patrzeć na autora,skup się na samym newsie.

Dobra dobra więcej tak ? Ale o czym mieli by pisać ? Liczba newsów na dzień jak dla mnie jest wystarczająca szacun dal Guru i Ozonka :)

Ot i błąd w rozumowaniu.

Drogi twórco tematu, mogę ci zaręczyć, że każda ważna, średnio ważna i nawet mało ważna informacja ze świata MMOG się pojawia na tej stronie. Ilość newsmanów nic tu nie zmieni, bo po prostu nic więcej się nie dzieje.

Jeśli znajdziecie jakiś temat wart opublikowania, a który z jakiegoś powodu nie znalazł się na stronie głównej, to opcja zgłoś newsa (która nie działa dla wszystkich z jakiegoś powodu), PW do mnie lub do Guru lub nawet bezpośrednio na GG podane pod moim avatarem.

Nowości jest ograniczona ilość, częściowo można zapełnić stronę główną jakimiś małymi artykułami czy gameplayami, ale nie ma co przesadzać, bo głównym daniem mają być newsy.

Witam. Dziennie praktycznie wchodzę tutaj na serwis żeby poczytać jakieś "głupoty" w sensie newsy o mmo bo jakoś tak się przyzwyczaiłem i w ogóle do hejtów w komentach itd.

Sprawa jest taka że newsy piszą praktycznie tylko 2 osoby - "Kazdy wie kto" czy jakos tak i Ozonek, nie mam nic do jednego (pierwszego) a tym bardziej do drugiego ale "Każdy wie kto" jak dla mnie po prostu "przemęcza się" i potrzebne by były jakieś ze 2-3 odpowiedzialne osoby do waszej ekipy żeby była jakaś świeżość w newsach i tym bardziej by był mniejszy hejt na pana "Każdy wie kto".

Ja niestety nie chce kandydować ale pewnie kogoś byście znaleźli to raz, dwa żeby "Każdy wie kto" się na mnie nie denerwował czy coś że mu chcę prace odebrać itd. a trzy że to całkiem serio propozycja. Bo takie 1.5 newsmana jak jest teraz (sorry Ozonek ale tak to wygląda a wolałbym żeby było 2 przynajmniej ;p) to to nie pasuje takiemu serwisowi który dostaje/rozdaje klucze do Bet itd. :D

(Starałem sie bez hejtów jak by co więc no stress)