Wiedzmin 2 , Black Ops , czy GTA4?

Witam mam zamiar kupić grę na PC,po głowie mi chodzą 3 gey : Wiedzmin 2 , Call of Duty Black Ops i GTA 4 .

A wiec która z tych gier ma najlepsza fabułe ? Która z tych gier sie szybko nie znudzi ? Która z gier dostarcza dużo emocji ?

A jeśli wy mielibyście kupić grę którą byście wybrali ?

Mój sprzęt :

Windows 7

Procesor Intel® Core2 Duo CPU T5870 @ 2.00GHz

Pamieć RAM : 4 GB

Karta Sieciowa : NVIDIA GeForce G102M

Jest szansa że jakaś gra nie pójdzie na takim sprzęcie ???

Z góry dzieki za odpowiedzi,

Z racji multi wybrałbym Black Ops, fabuła wiedźmin, gta4 sandbox na długie godziny.

ps. Kup BF: Bad Company 2, wydasz mniej a dostarczy ci mase rozrywki :)

Ja grałem w GTA4 i ta gra może na początku jest ciekawa, ale później szybko się znudziła. Mówię o singlu, chyba, że ty chcesz kupić by zagrać w multi.

GTA IV - imho najmniej klimatyczny i najnudniejszy z wszystkich GTA. Niepolecam.

Black Ops - Do dzisiaj żałuje wydanej kasy... Bad Company 2 o 4124781290748127410274x lepszy wybór.

Wiedźmin 2 - nie grałem. Nie oceniam. Ale wydaje sie być ciekawy i wciągający.

Na Twoim miejscu zostawiłbym kase na BF3 ;P

Powiem ci że trudny wybór i to strasznie.

Wiedźmin 2 - Powalająca grafika i szczególnie rozmowy. Rozgrywka bardzo dopracowana. Fabuła przebija wszystko.

GTA 4 - Jedna z moich ulubionych gier. Po prostu dobijające jest to że 1 osoba możesz zrobić chaos ;p

Black Ops - Druga po modern warfare 2 z moich ulubionych części calka pod względem single no a multi to black ops powala wszystko ;p.

Przy okazji jak wolisz coś w stylu RPG wiedźmin jakiś rozwał to GTA a tradycyjny FPS to Black Ops

Ja polecam Wiedźmina 2. GTA nigdy nie lubiłem, wydaje się płytkie, i ten system zapisu... Black Ops to już nie to samo, co inne CoDy. A Wiedźmin 2... Nie dość, że nie zawiódł, to jeszcze bardzo miło zaskoczył. BARDZO GORĄCO polecam!

Troszke poleciales, bo kazda gra to zupelnie inny gatunek. Black Ops mozesz sobie jednak odpuscic, to nic specjalnego, szczegolnie jesli grales w poprzednie czesci Call of Duty. GTA 4 ma dobra fabule, charyzmatycznych bohaterow i wartka akcje, aczkolwiek po pewnym czasie zaczyna nudzic. Wiedzmin 2 natomiast, tak samo jak gta 4 ma dobra fabule, charyzmatycznych bohaterow i dobra akcje, nie nudzi sie po czasie, ale moze to dlatego, ze od gta 4 jest krotszy. No i Wiedzmin jest gra RPG, a GTA 4 to jednak sandbox'owa gra akcji. Obie sa dobre, pomysl w co chcesz bardziej w tej chwili zagrac, w RPGa czy gre akcji i wybierz cos z tych 2.

EDIT:

Temat w zlym dziale, przenosze.

jedyna gra którą warto kupić z tych wymienionych to black ops chodzi tu głównie o multi bo gta 4 pobierzesz i możesz grać z oryginałami a wiedźmin multi nie ma więc też se pobierzesz i będziesz happy

warn_ico.png
Karygodna pisownia. - Dzz'

Ja ci polecam gta4, przeszedłem całe i ani razu mi się nie znudziło, jednak wiedzmin ci nie pójdzie na tym laptopie mam lepszego procka, kartę graficzna 220m i 4 gb ramu, a wiedzmin tnal mi niemiłosiernie, tak wiec polecam ci gta4, lecz pierw sciagnij demo, dopiero potem kup grę.

Czyli nie mam na co liczyć że Wiedźmin 2 mi pójdzie na kompie bez zarzutu :/?

W ogóle ci nie wejdzie wiedzmin, black ops tez nie, bo jest złe zoptymalizowany, jedynie w gta jest szansa.

Zacznijmy od tego, że żadna gra nie wejdzie ci na ten komputer.

Wiedźmin 2 na low mu wejdzie, Panowie. Będzie miał góra 25 fps, ale sobie coś pogra. Black Ops faktycznie jest słabo zoptymalizowany, zdarzały się ściny na moim komputerze (Phenom X4 3.35 (cztery rdzenie), 8 GB RAM, NVidia GTX560 2GB), więc nie masz co mysleć. GTA znany jest ze słabej optymalizacji, ale gra ma swoje lata, więc nie wiem.

PS. Tak, będę bronił Wiedźmina, bo jest to świetna, rodzima produkcja na skalę światową, w dodatku oparta na mojej ulubionej sadze.

Wiedźmin 2 na low mu wejdzie, Panowie. Będzie miał góra 25 fps, ale sobie coś pogra.

Niestety, ale ja mam procesor T6600 (2x2,2), kartę grafiki Nvidia 220M, 4gb ramu i Wiedźmin 2 na rozdzielczości 800x600 oraz ustawieniach low, ciął się jak... (sami sobie dokończcie). Tak więc jedyna nadzieja w GTA4 (mi ledwo wszedł), chociaż te 25 fps wyciągałem.

Wiedźmin 2 - Jeżeli chcesz pograć w ciekawego rpg'a

Black Ops - Odrazu sobie odpuść, słaba optymalizacja i denerwujacy multi. Radzę zakupić Bad Company 2

Gta4 - Bardzo fajna fabuła ale według mnie robi się nudna po pewnym czasie. Można jeszcze grać na multi który jest całkiem fajny.

Po co wy mu proponujecie tak te gry, jak i tak żadna mu nie wejdzie, może GTAIV jakimś cudem. Battlefielda też możesz już sobie odpuścić, mi nie wszedł, Tobie tym bardziej, no chyba, że chcesz grać na rozdziałce 800x600 i very low ustawieniach.

Ja posiadam intel Core 2 duo 2.0, Geforce 7600gt i 3 GB RAM. Robiłem commandline, wszystko na low. Nawet cienie usunąłem żeby nie było żadnych to wyciągnąłem 15-30 fps w nocy(!) Marne szanse

Tylko i wyłącznie Wiedźmin 2

Dlaczego?

Jeżeli chcesz dobrą strzelankę-kup COD:MW2, dużo lepsza od następcy

Chcesz Sand-boxa-GTA:SA miażdży czwórkę pod każdym względem prócz grafiki

Wiedźmin-jedna z lepszych gier w jakie grałem

Fabuła miodzio, postacie świetne, dialogi nasycone "polskością"(takie moje wrażenie:P)

Do tego świetna walka

Polecam zarówno pierwszą jak i drugą część

Wybaczcie wszyscy ale kupiłem Black Opsa i chodzi bez zarzutu :) wiec widac jak sie znacie :)

Dokonales najgorszego wyboru, ale to twoja strata. Temat zamykam, gra kupiona.