Wiedźmin 2 i Arcania: A Gothic Tale

A ty pewnie przekręcasz to co czytałeś. Oczywiście wiem że nie będzie się grało Bezim, ale w grze będzie chyba jako król.http://arcania.gram.pl/articles.php?article_id=4Proszę bardzo i kto tutaj nie czyta.

Myślałem że pisząc "czekam na beziego" miałeś na myśli grę nim :)

Ale jeśli jesteś tego świadomy to spoko.

Ja tam z niecierpliwością czekam na Geralta z Rivii i na pewno tuż przed premierą 2 przejdę sobie jeszcze raz wspaniałą jedynkę ;)

Ja akurat w wiedźminka pykam, ale jakoś mnie nie oświeciło, gra jak każda inna. Chociaż ostatnio nic mnie nie potrafiło wciągnąć a Geraltem jakoś gram.

Ja czekam bardziej na bezimiennego niż na białego wilka choć byłem rozczarowany trochę Gothic3. To już nie to samo.

Bezimienny jest tylko jeden i nie jest nim gosc z Gothica! : P (rzynajmniej ja tak czuje).

A ogladaliscie te dwa filmiki, ktore wyciekly do sieci? Mowa o Wiedzminie 2. Jeden, to prezentacja nowej walki, fizyki i dialogow, a drugi filmik pokazuje walke Geralta z jakims wielkim bosem, ktory przypomina Krakena. Pierwszy filmik zrobil na mnie duze wrazenie, ale ten drugi troche mnie zaniepokoil.

Bezimienny jest tylko jeden i nie jest nim gosc z Gothica! : P (rzynajmniej ja tak czuje).A ogladaliscie te dwa filmiki, ktore wyciekly do sieci? Mowa o Wiedzminie 2. Jeden, to prezentacja nowej walki, fizyki i dialogow, a drugi filmik pokazuje walke Geralta z jakims wielkim bosem, ktory przypomina Krakena. Pierwszy filmik zrobil na mnie duze wrazenie, ale ten drugi troche mnie zaniepokoil.

Którąś walkę widziałem i wygląda bardzo dobrze. Tylko z tego co patrzyłem, to jest mało takich filmików przedstawiające walki, czy coś w tym stylu. Tylko mam nadzieję, że od razu będzie poprawione to, że jak się wchodzi do byle jakiegoś domu, to nie ładuje się za każdym razem po X sekund, tylko chwile czekania i już. :)

Tak, nie bede ekranow ladowania, bo to wlasnie widac na tym filmiku, ktory wyciekl z Rosji.

lepsze byłoby risen vs gothic 4, no ale cóż, myślę, że wiedźmin 2 będzie lepszy, chociaż na pewno kupie gothica 4,a wiedźmina niekoniecznie, bo po prostu jestem fanem serii ;).

lepsze byłoby risen vs gothic 4, no ale cóż, myślę, że wiedźmin 2 będzie lepszy, chociaż na pewno kupie gothica 4,a wiedźmina niekoniecznie, bo po prostu jestem fanem serii .

No z tym że to miało być porównanie gier które jeszcze nie wyszły a Risen wyszedł wieki temu.

A ty lolu patrz na datę ostatniego posta bo odkopałeś temat, który zakończył się pod koniec lutego, a teraz mamy koniec kwietnia.

@down

Yeah, brawo ma już 14 postów oby tak dalej.

No z tym że to miało być porównanie gier które jeszcze nie wyszły a Risen wyszedł wieki temu.A ty lolu patrz na datę ostatniego posta bo odkopałeś temat, który zakończył się pod koniec lutego, a teraz mamy koniec kwietnia.

Koles stara sie dobic 15 postow :D. Mozliwe ze nie dlugo zobaczymy jego temacik "szukam MMO" :D

W tym roku mają wyjść kontynuacje tych gier... Na którą czekacie? Co chcielibyście, by było lepszego i co by zostało zmienione? Co sądzicie o poprzednich wersjach?

Ja do Wiedźmina mam mieszane uczucia... Z jednej strony dobra gra, ale wydaje mi się, że troszeczkę brakuje "tego czegoś". Gothic, nie grałem we wszystkie 3 części, ale grało się miło. A jakie Wy macie opinie?