A więc witam mam problem podczas gry wywala mnie do pulpitu bez żadnego wyświetlania błędu ;/ Pierwszy raz ten problem pojawił po tym jak chcieli powiesić Jaskiera i Zoltana ;/ Tak to chodziło płynnie na wysokich bez zaciecia zmiejszyłem na średnie ale też tak sie dzieje ;/ Co to może być?
Wiedźmin 2 wyłącza się
Może nie spełniasz wymagań gry ?. Orginał czy pirat, jak pirat to problemu nie rozwiążemy.
Pirat czy oryginał? jeżeli oryginał sprawdź czy masz wszystkie patche zainstalowane + dla pewności zobacz czy ci się pc nie grzeje (dla pewności) w ostateczności napisz do supportu.
Mam orginał Na xp nie miałem tego problemu a wczoraj na wiście zainstalowałem i o!!!
No niestety mój sprzęt spełnia wymagania
z tego co wiem Vista musi mieć Sp1 i inne aktualizacje ( dokładnie nie wiem jakie ) żeby wiedzmin na tym systemie mógł działać bez dziwnych wypadków jak wywalanie do pulpitu, więc instaluj aktualizacje albo zmień system
z forum wiedźmina:
strat-> uruchom :
-cmd.exe
-wpisz bcdedit /set IncreaseUserVa 3072
-wciśnij Enter
-Reset kompa. ...
Edit facos14:
hehe
Wiesz, zazwyczaj w takich tematach powinno się pojawić info o specyfikach twojego kompa.
Co to tematu:
Ustaw "Budżet pamięci na tekstury" na mały. Jeśli to nie pomoże to otwórz po kolei
-cmd.exe
-wpisz bcdedit /set IncreaseUserVa 3072
-wciśnij Enter
-Reset kompa.
@UP: O dwie minuty uprzedziłeś
A więc witam mam problem podczas gry wywala mnie do pulpitu bez żadnego wyświetlania błędu ;/ Pierwszy raz ten problem pojawił po tym jak chcieli powiesić Jaskiera i Zoltana ;/ Tak to chodziło płynnie na wysokich bez zaciecia zmiejszyłem na średnie ale też tak sie dzieje ;/ Co to może być?