Wiedźmin 3 po targach. Sporo nagród, wyróżnień itp. Sądzicie, że gra naszej polskiej produkcji okaże się wielkim hitem?
Wiedźmin 3 po targach E3
Cała seria gier o wiedźminie to wielki hit, a już dawno temu każdy wiedział ze wiedźmin 3 to będzie wielki hit.
Nom. Jak dla mnie cała seria to najlepsze gra rpg. Mam nadzieje, ze trzecia czesc bedzie dluga tak jak pierwsza czesc bo to co dali w 2 czesci to jakis zart... przeszedlem wieska 2 robiac glowny watek + pare pobocznych misji w 9 godzin i na dodatek wiesiek 2 byl troche liniowy i swiat mocno ograniczny. Dlatego pierwsza czesc dla mnie byla najlepsza.
NA GRAFIKE NIE PATRZE !
Jeżeli zdołają zrobić historię na poziomie dwójki wraz z open world Skyrima, to będzie najlepsza gra wszechczasów.
Niestety ale wątpię, żeby dali tak otwarty świat jak w skyrimie.
Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
Jestem wielkim fanem gier RPG ale niestety muszę się przyznać że najbardziej czekałem na pokaz gry Dragon Age 3 niż na Wiedźmina 3. W tej chwili mam straszny mętlik w głowie która z tych produkcji będzie ciekawsza dla takiej osoby jak ja jak na razie Dragon age 3 = Wiedźmin 3 to będzie rozsądna ocena Oby wszystkie polskie produkcje były tak genialne i grywalne jak "trylogia" Wiedźmina.
Niestety ale wątpię, żeby dali tak otwarty świat jak w skyrimie.Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
Świat w Wiedźminie 3 ma być około 20% większy niż w Skyrimie i 35 razy większy niż w Wiedźminie 2, do tego dojdzie kilka nowych ficzerów jak monster hunting, masa side questów z konsekwencjami, jakieś pierdoły jak żegluga na morzu itd. ...Na razie oczywiście to jest wszystko developers talk, ale to jest CDP myślę, że większość z tego co zapowiadają się uda. Mnie martwi jedna rzecz, ich budżet na Wieśka 3 to 45 mln zł na samą grę, zaś na marketing chcą wydać aż 25mln dolarów, to jest taki cholerny znak czasów, że na marketing trzeba wydać 2 razy więcej niż na samą produkcję gry
.
AAAAA najważniejsze, świat w Wieśku będzie seamlessowy, czyli bez loading screenów, nawet na konsolach
ciekawe
A to przepraszam za moje błędne stwierdzenie. Jak będzie tak otwarty jak skyrim to będzie extra
Będzie jeszcze lepiej, nie będzie tak jak w Skyrimie, że dochodzisz do końca mapy i ch*j wielkie góry i dalej nie pójdziesz. W Wieśku będą to wyspy, ale niech Cię to nie zmyli, jedna wyspa będzie miała rozmiar taki jak cały Wiesiek 2 . Do tego żadne mur, czy invisible wall Cię nie jebnie. Między wyspami będziesz poruszał się dzięki łodziom, ale hola hola, system pogody w Wieśku będzie miał wpływ praktycznie na wszystko, jeżeli wyruszysz na podróż w czasie sztormu, woda w oceanie tak może zaświrować, że masz możliwość rozdupcenia się o skały...ale to nie wszystko, gdy będziesz sobie płynął po spokojnych oceanach, nagle z d*py zaatakuje Cię wielki wieloryb
. Tak, w Wieśku będzie zaimplementowany system eventów.
Fajne jest to, że z tego co mówią dziennikarze po prezentacji na E3, większość, a może nawet wszystkie side questy mają ścieżki wyboru, które niosą za sobą konsekwencje.
Jedno mnie martwi, z tego co mówią twórcy i dziennikarze, ten projekt jest mega ogromny...mam nadzieję, że CDP to wszystko ogarnie
Kurde na robiłeś mi smaczka, napewno kupię i zagram.
Wiedźmin 3 po targach. Sporo nagród, wyróżnień itp. Sądzicie, że gra naszej polskiej produkcji okaże się wielkim hitem?