Wiedźmin 3 przeniesiony na maj

http://sdgr.pl/wiedzmin-3-dziki-gon-zalicza-kolejny-poslizg-premiera-gry-opozniona/

I znowu... Swoją drogą, oglądając ostatni trailer to gra nie wygląda już tak ładnie jak na tych pierwszych :(. Planowałem preorder, ale nici, zostawie sobie kasę i zamówie na tydzień przed realną premierą.

Jezus znowu przenieśli :C

W sumie dobrze, wolisz kupić raz i pobrać kilka łatek czy pobierać codziennie łatkę po 50 mb ?

Bo ziomek utknął w beczce.

jak ma jadra urywac to niech przenosza :D

Oglądaliście ten trailer sprzed 2-3 dni? Wygląda jakby pogorszyli grafikę, bo niektóre ujęcia wyglądają gorzej niż w W2.

Napaliłem się na grę to mi trochę szkoda, ale faktycznie jak ma urywać jajca to poczekamy :D

Oglądaliście ten trailer sprzed 2-3 dni? Wygląda jakby pogorszyli grafikę, bo niektóre ujęcia wyglądają gorzej niż w W2.Napaliłem się na grę to mi trochę szkoda, ale faktycznie jak ma urywać jajca to poczekamy

http://forums.cdprojektred.com/threads/32644-Obvious-Downgrade/page44

No ja również się rozczarowałem... Liczyłem, że w zimowe wieczory będzie co grać.

lepiej poczekać dłużej i pograć normalnie niż jak w przypadku ACUnity bug na bugu 0 optymalizacji skopane modele.

Mam nadzieje, że gra podoła oczekiwaniom, bo te są spore.

W dniu premiery pewno będzie niegrywalny, tak jak większość gier wypuszczonych w ostatnich latach. Ja poczekam na kilka patchy.
Nie mówię, że na pewno tak będzie, ale jest to bardzo prawdopodobne.

Co do premiery, to niech nawet przeniosą na na grudzień 2015, ale żebyśmy dostali grę tak świetną jak poprzednie części, albo i jeszcze lepszą.

W oczekiwaniu na premierę polecam audiobooka, a w zasadzie słuchowisko Wiedźmin, bo nie czyta tam jeden lektor, tylko każdy aktor gra inną postać. Coś pięknego.

Tu krótki filmik https://www.youtube.com/watch?v=pK2WwCIchoI

Niby przekladaja, aby gre dopracowac, ale jak spojrzec na poprzednie czesci, to i tak w dniu premiery bylo z nimi troche problemow. Albo wyciagneli wnioski, albo zwyczajnie sie przeliczyli, a my i tak dostaniemy lekko zabugowana wersje finalna. No nic, trzeba zyczyc powodzenia i czekac, oby sie udalo, bo ostanio nie ma dobrych RPGow.

To ktoś się tym jeszcze jara? Przecież jest dużo lepszych tytułów.

Ja nie widze lepszych tytulow, niestety. Teraz wychodza dwie dobre gry w roku, wiec kazda z nich trzeba sie jarac. Jedna z tych 2 jest wiedzmin.

Lepszych od Wiedźmaka ? Co na przykład ?

Moim zdaniem Wiesiek bije nawet te najlepsze RPGi jak Dragon Age 1, Gothic, Neverwinter 1,2, czy serię Mass Effect. Te wszystkie gry są świetne, ale Wiedźmin jest lepszy.

Bardzo realistycznie przedstawiony świat, świetna fabuła, ciekawe postacie, przyjemny system walki i rozwoju postaci i w dodatku sama walka jest wymagająca i nieraz można zginąć, a o to trudno nowych grach, które prowadzą nas za rączkę.

Wiedźmin to gra dla dorosłych graczy, więc nie każdemu musi się podobać.

Akurat w tej liscie najlepszych rpgow nie wymieniles tych serio najlepszych xD. Co nie zmienia faktu, ze Wiedzmin serio jest dobry.

Wymieniłem te nowsze. Nie twierdzę, że najlepsze, ale na pewno czołówka.

Niby przekładają, żeby mieć super produkt, a tak naprawdę przekładają, żeby tę grę zrobić. Chyba chcieli konkurować z Dragon Agem, więc rzucili pierwszy lepszy termin, ale coś im nie wyszło.

Na sam koniec i tak nie będzie można grać w dniu premiery, a przez tydzień będą puszczać łatki.

Ja sam miałem kupić specjalnie ps4 pod wieśka, żeby spędzać sobie niektóre nudne i chłodne wieczory przy nim ale w takim wypadku zastanawiam się czy jest to jeszcze jakiś większy sens. Ostatni trailer na bazie silnika gry pokazuje, że albo był robiony na odczepne albo ktoś tu za bardzo zainspirował się Ubisoftem.. Mam jedynie nadzieję, że to wypadek przy pracy leczy kupno konsoli pod ten tytuł chyba zaczyna się mijać z celem.

@dadziu

Sprawdź linka Avitusa.

To kompresja filmu, a nie downgrade.

Wymagania sprzętowe, cytat z Facebooka

Premiera gry Wiedźmin 3: Dziki Gon odbędzie się 19 maja 2015. Jeśli planujecie grać na PC, poniżej znajdziecie minimalne i rekomendowane wymagania sprzętowe gry.Minimalne wymagania systemoweProcesor: Intel CPU Core i5-2500K 3.3GHz lub AMD CPU Phenom II X4 940Karta graficzna: Nvidia GPU GeForce GTX 660 lub AMD GPU Radeon HD 7870Pamięć: 6GB RAMSystem operacyjny: 64-bitowy Windows 7 lub 64-bitowy Windows 8 (8.1)Direct X: 11Dysk twardy: 40 GB wolnego miejscaRekomendowane wymagania systemoweProcesor: Intel CPU Core i7 3770 3,4 GHz lub AMD CPU AMD FX-8350 4 GHzKarta graficzna: Nvidia GPU GeForce GTX 770 lub AMD GPU Radeon R9 290Pamięć: 8GB RAMSystem operacyjny: 64-bitowy Windows 7 lub 64-bitowy Windows 8 (8.1)Direct X: 11Dysk twardy: 40 GB wolnego miejsca

https://www.facebook.com/PLthewitcher?fref=photo

Nie wiem jak Wy, ale ja na rekomendowane się załapię, proc mam, ale mojego zasłużonego 7970 muszę wymienić na coś mocniejszego do maja :), więc nie ma źle.