Wiedźmin 3

Witam, pare miesiecy temu była akcja z zamawianiem wersji kolekcjonerskich z figurka. Bylo ich bodajże 2k tylko. Jako, ze jestem wielkim fanem zamówiłem jedna kolekcjonerek po czym wyświetlił sie komunikat, ze informacje o formie płatności dostanę przed premiera. Niestety do teraz niczego nie dostałem. Czy ktos cos wie?

Pozdrawiam

Witam,

z tego co kojarze to chyba 2 tyg. przed premierą maja wysyłać tą informację, ale w 100% pewien nie jestem. Też zamawiałem wiedźmina i do tej pory również czekam więc nie jesteś sam ;)

Wszyscy mają ten problem. Gdy jest jakiś news na temat Wiedźmina 3 duża część komentarzy to właśnie takie pytania.

Nawet po zapisaniu się na kolekcjonerkę było info, że informacje o płatności będą dostarczone na 2 tyg przed premierą, więc są jeszcze 3 tygodnie :)

@up No właśnie nie pamiętałem ile to było. Dzięki za odpowiedź.

Pozdrawiam

Temat do zamknięcia

Mojemu koledze ona już przyszła.Może dla was po prostu zabrakło czy coś?

adikoclz twojemu koledze nie przyszło nic, bo jeszcze nie wysyłają. Na tweecie swoim oni pisali właśnie, że będą rozsyłać dwa tygodnie przed premierą w związku z dużą ilością pytań i próśb.

Witam, pare miesiecy temu była akcja z zamawianiem wersji kolekcjonerskich z figurka. Bylo ich bodajże 2k tylko. Jako, ze jestem wielkim fanem zamówiłem jedna kolekcjonerek po czym wyświetlił sie komunikat, ze informacje o formie płatności dostanę przed premiera. Niestety do teraz niczego nie dostałem. Czy ktos cos wie?

Pozdrawiam