Wiedzmin Data 5.6

Witam wszystkich mam pewien problem a mianowicie gdy instaluje wiedźmina (orginalnego) wykuje mi błąd Cfg Data 5 mam prośbę jeśli ktoś z was mógłby dać mi link Do daty 5 i 6 byłbym bardzo wdzięczny.Fakt płyta jest porysowawna ale nie działają mi tylko te 2 daty mam słabego neta wiec wykluczam sciąganie Całosci gry. :(

Jestem w tych klockach całkowicie zielony.:D

Pozdrawiam! :rolleyes:

hmm, oryginalny wiedźmin i płyta porysowana?

Noo. :D Nie znasz Mojego Młodszego brata.: ]

moze dasz rade pomuc?

Jak nie ty to ktoś inny

moze dasz rade pomuc?

spróbuj jeszcze raz zaisntalować, przetrzyj płytke

Próbowałem dlatego chcę jakiegoś linka z tymi dwiema datami.:]

A na moim necie prędkość jest równa ślimakowi. ;]]

To nie wina nagrywarki ;]

Wiesz możesz pójść na Hardkora i prosić o nową gierkę miałem tak samo z Sacred 2 i panowie mi przysłali nową gierkę i wszystko chodziło jak należy :)

Więc możesz spróbować.

Zobaczymy : ] Tylko ze ja mam samą płytę bez pudełka :]]]

Tylko ze ja mam samą płytę bez pudełka :]]]

a ) powinieneś mieć paragon

b ) gość na allegro zrobił cię w konia

c ) napisz do CD-Projekt Red, mają swój support, dostaniesz nową płytę na 100%

Ta płyta leżała u mnie od paru dobrych miesięcy a może nawet z rok, kupiłem ją od kumpla ale żadnego paragonu nie dostałem jedyne co odzyskałem to pudełko z Gry. Co mam z tym zrobić? Jeśli macie/Możecie dajcie link do tych dwóch dat! :]

Podkreślę jest porysowana!

Witam wszystkich mam pewien problem a mianowicie gdy instaluje wiedźmina (orginalnego) wykuje mi błąd Cfg Data 5 mam prośbę jeśli ktoś z was mógłby dać mi link Do daty 5 i 6 byłbym bardzo wdzięczny.Fakt płyta jest porysowawna ale nie działają mi tylko te 2 daty mam słabego neta wiec wykluczam sciąganie Całosci gry. :(

Jestem w tych klockach całkowicie zielony.:D

Pozdrawiam! :rolleyes: