Wiedźmin- data5.cab

No więc tak. Kupiłem półtora roku temu Wiedźmina i przeszedłem go, leżało sobie pudełeczko i jak się dowiedziałem, niedługo wychodzi wiedźmin 2, więc chciałem sobie trochę grę przypomnieć i móc kontynuować fabułe w 2, ale podczas instalacji wyskakuję mi takie okno :

beztytuuqb.png

No i k**wa co robić? Napaliłem się strasznie na grę. Dajcie jakieś rady.

@edit

Sry, nie chciało mi się wycinać okienka.

wyczyscic cd albo sprobowac go zgrac...

Jeżeli chodzi o błedy CRC jest to albo płytka zepsuta z powodu, że jest zarysowana lub masz zabrudzoną ją, że nie da się jej przeczytać. Spróbuj przeczyścić płytkę, jak to nie pomoże to dvd-rom (to w ostateczności). A jak to ci nie zadziała to nie wiem.

No wiesz, jak masz oryginalna gre, to nie bedzie grzechem, gdy sciagniesz plytke z neta. Kazdy ma prawo do zapasowych kopii i do tego wlasnie sa torrenty.

No a jeżeli bym podmienił ten data5.cab z piratem, to by to coś dało?

To zgraj może instalke na dysk. Potem włąśnie podmień te pliki co są zepsute i spróbuj.

To tak na przyszłość: żeby zrobić screena tylko aktywnego okna to robisz 'alt + print screen' ;)

Wiem, ale wrzuciłem na paina w nowy obraz chyba 800:600 i nie chciało mi się wycinać/Kuboch

A co do tematu to zgadza się, teraz możesz sobie ściągnąć pirata i wypalić jako kopię zapasową w pełni legalnie i bez żadnych wyrzutów sumienia.

Dobra. No to teraz zadanie bojowe!

Znajdzie mi Wiedźmina(PL) z dubbingiem, z jak najszybszym transferem.

Sprawdź tylko czy wszystkie linki działają, ja sprawdziłem tylko pierwszy. No chyba, że szukasz torrenta, ale jako, że ma to być wersja PL możesz mieć problem z dobrym transferem.

WIEDŹMIN (2007)

POLSKA WERSJA JĘZYKOWA

Dane naprawcze 10%

Bez hasła

DOWNLOAD LINK'S - 500MB PART'S:

No to sru

Hmmm proponuje takie sprawy zalatwiac na PW... bo tak czy inaczej wiesz... to nie jest dobre zagranie :).

Hmmm proponuje takie sprawy zalatwiac na PW... bo tak czy inaczej wiesz... to nie jest dobre zagranie .

Moim zdaniem tak samo sprawa wygląda z privami, które tu można bez problemu reklamować, a jak by ktoś chciał Wiedźmina ściągnąć z google by adres w chwilę sam znalazł.

Tak czy siak Kuboszek jak już te linki sprawdzisz wyedytuj tego posta z adresami.

Wiedźmin jest chyba polską grą...

Two Worlds też, a gadają po angielsku :)

Gadają, ale mnie nie zaciekawiło Two World. Może lepsze będzie Two Worlds 2.

Może...jak nie zrobią tej gry na "odpier**l"

No więc tak. Kupiłem półtora roku temu Wiedźmina i przeszedłem go, leżało sobie pudełeczko i jak się dowiedziałem, niedługo wychodzi wiedźmin 2, więc chciałem sobie trochę grę przypomnieć i móc kontynuować fabułe w 2, ale podczas instalacji wyskakuję mi takie okno :

beztytuuqb.png

No i k**wa co robić? Napaliłem się strasznie na grę. Dajcie jakieś rady.

@edit