Wiekopomny update neverwinter! – multum zmian i darmowy reset talentów

Perfect World na oficjalnym forum (click!) zaskoczył nas miłą informacją, która mówi o wprowadzeniu największego w historii gry uaktualnienia. Zmiany obejmą wiele aspektów gry począwszy od balansu bohaterów poprzez system kolejek, dom aukcyjny, walki PvP, companiony, dropy przedmiotów, interface gry, questy, dungeony a kończąc na samej optymalizacji gry. Roszady w talentach postaci okazały się na tyle istotne, że twórcy zaoferowali prezent graczom w postaci resetu featów. Jakiś czas temu przetłumaczyliśmy dla Was ten ogromny patchnote; znajdziecie go pod tym linkiem. Przerwa w działaniu serwerów będzie trwała od 16:00 do 17:30

http://neverwinter.how2play.pl/wiekopomny-update-neverwinter-multum-zmian-i-darmowy-reset-talentow/

Serio poprawia optymalizacje? bo na kompie :

2GB Ram

Intel Pentium 2x 2.8

Nividia GeForce 9600GT

Windows 7 (64bit)

Gra solo chodzila mi dobrze na niskich ustawieniach , pvp tez jakos chodzilo ale niestety Dungeony grupowe calkowicie odpadaly z powodu totalnego klatkowania ...

Dlatego tez odpuscilem Sb ta gre bo na Max lvlu nie zdobyl bym najlepszego gearu tylko ten wydropiony i z q ;/

Nie dało tytułu normalnego jaki chciałem WOOOT Q _ Q

Podobno niektórym działa lepiej na wysokich ustawieniach aniżeli na niskich

największego w historii gry uaktualnienia

bez jaj gra ktora ma 2 miesiace to musi miec historie.... skoro to jest NAJWIEKSZY PATCH W HISTORII GRY hahahahahaha żeś walną

największego w historii gry uaktualnieniabez jaj gra ktora ma 2 miesiace to musi miec historie.... skoro to jest NAJWIEKSZY PATCH W HISTORII GRY hahahahahaha żeś walną

1. Szkopuł, do którego chyba przyczepiłby się tylko hejter mający za dużo wolnego czasu

2. Historia to nie musi być 5 letnia. Tydzień to też przeszłość będący już historią zarówno pod względem znaczenia słowa encyklopedycznym jak i potocznym. Wiesz, że na studiach właśnie skończyłem przedmiot "Historia współczesna, na którym uczyłem się m.in o tym co było w grudniu 2012? :o. Ale pewnie kolega z nickiem "PL" ma już stopień doktora więc się nie kłócę.

3. Faktem jest również, że to największy patch i najbardziej znaczący od chwili wyjścia gry

4. Dziękuję za uwagę

;)

Uuu Magar został pojechany, ale muszę przyznać, że słusznie. Jakby nie było jest to największy patch w historii gry. Nie podszedł mi tylko nerf mego łotrzyka, skończy się takie wymiatanie na pvp ;p

nie no ja mam wywalone;p czekałem na ta gre wbiłem cap pobawiłem się ale znudziła mi się

;p a nie czuje się pojechany bo nie toczę wojny z człowiekiem rozsądnym i obiektywnym ^^ a z fanbojem (popatrz na jego avatar to zrozumiesz osoba która czci NVO nigdy nie przyjmie minusujących ta grę argumentów)

jechanie mnie po nicku to najbardziej żałosna rzecz (bo widać że za nic innego nie może mnie pojechać)

co do upa NVO

takie zmiany powinny być już dawno oni poprostu przekształcili ta zbugowana alphe w pełna normalną bete

a i nie zapomnij napisać newsa "największy w historii update" za każdym razem jak wyjdzie up 10 mb większy od poprzedniego... Miano takliego upa może dostać gra która po pary miesiącach/latach wymienia np silnik albo wprowadza content czy cos a tu masz poprawki do bugów i balans w klasach który powinien byc załatwiony przez CBT

ale fanboj gonna hype

@Up *** (edytowano/usunięto by Kasahara - nie warto marnować jednak klawiatury)

Nowa profesja na becie - alchemia - http://neverwinter.h...zecieki-z-bety/

Nowe przedmioty z bety - http://neverwinter.h...ow-ciag-dalszy/

Magar, sam oceniles go po avku. Nie lubie hipokryzji. (btw sam miales avatara z okiem Neverwinter)

I mam nadzieje, ze nie wyniknie z tego klotnia panowie. ;)

Licze na to, ze wprowadza faktyczny balans. Chociaz i tak gra imo jakas taka srednia.

Azrael ja miałem OKO NVN a nie NVO to 2 inne kompletnie gry... jedyne czego nie lubie i nigdy nie będę popierał to HYPE nie cierpię fanbojów sam jestem fanem nie jednej gry ale widzę w nich plus jak i minusy

(btw widze w modach będziesz gratki ;p trzeba skończyć pskować bo warny polecą;pp)

MagarPL niestety przegrałeś

1) Nie mam nawet tejże gry na dysku i wbiłem w niej 15 poziom co zapewne stanowi 2 godziny grania

2) Nigdzie nie napisałem że gra jest dobra lub zła, wiec ciekawi mnie na jakiej podstawie nazywasz mnie funboyem. Nie czuję się zobligowany i zapewne nie jestem obiektywnie lub subiektywnie ocenić tego produktu po tak krótkim czasie spędzonym przy tym tytule.

3) Jestem właścicielem marki/portalu H2P, który systematycznie poszerza ofertę o obecnie najpopularniejsze gry internetowe i naprawdę nie zamierzam wnikać w to czy dana gra jest bezbłędna. Reaguje na popyt na dany produkt, a obecnie takim jest NW bez względu na poziom gry.

4) Subdomena NW H2P jest skierowana bezpośrednio do fanów NW. Nikt nie zmusza do tego, aby tam wchodzić. Tak samo ten temat. Nie brzmi on "co sądzicie o NW" a jedynie w suchy sposób podaje zmiany, które nadchodzą w grze. W dobrym takcie kultury rozmowy wypadałoby raczej rozmawiać na ten temat, aniżeli prowadzić wojnę na linii fani vs antyfani NW

5) Dorośnij kolego, bo najpierw wjechałeś na moją "historię" nie mając całkowicie racji w zastosowaniu tego słowa, a obecnie wmawiasz mi niestworzone rzeczy, których nie powiedziałem. Odpuść jeśli nie chcesz dalej się pogrążać i wychodzić na mniej inteligentnego człowieka aniżeli zapewne jesteś.

@Down Luzik kolego. Peace.

w takim razie przeproszę honorowo i oficjalnie

na tym portalu siedzie parę ładnych lat i widzę jak ktoś jest fanbojem a jak nie jest... w bład mnie wprowadziło twoje nastawienie

(to sie tyczy fanboja)

za historie nie mam zamiaru przepraszać bo napisałeś to tak jak by to był przełom a oni nic nie wprowadzili ciekawego a to co dodali to jakieś niewielkie pierdoły(np itemy)

po za tym to bardziej patch niz update... bo 90% to poprawki i balans który powinien być poprawiony przed OBT..

wiekopomny to też on wcale nie jest ... tego typu rozgłos możesz szerzyć jak wyjdzie update wprowadzający +1/3 kontentu (nowe battegroundy mapy questy lokacje miasto i może klasę)

powtórzę nie wprowadzili praktycznie nic! a poprawili to co nie powinno już dawno istnieć !

a wszystko to jest zasłona dymna po ostatnim failu z marketem...

Perfect World na oficjalnym forum (click!) zaskoczył nas miłą informacją, która mówi o wprowadzeniu największego w historii gry uaktualnienia. Zmiany obejmą wiele aspektów gry począwszy od balansu bohaterów poprzez system kolejek, dom aukcyjny, walki PvP, companiony, dropy przedmiotów, interface gry, questy, dungeony a kończąc na samej optymalizacji gry. Roszady w talentach postaci okazały się na tyle istotne, że twórcy zaoferowali prezent graczom w postaci resetu featów. Jakiś czas temu przetłumaczyliśmy dla Was ten ogromny patchnote; znajdziecie go pod tym linkiem. Przerwa w działaniu serwerów będzie trwała od 16:00 do 17:30

http://neverwinter.how2play.pl/wiekopomny-update-neverwinter-multum-zmian-i-darmowy-reset-talentow/