Większe gildie w Revelation?

Uszanowanko,

Czy któraś z większych gildii zamierza tworzyć sekcje w Revelation? Szperam i szperam i jakoś sucho, a oficjalne forum też już jest i żadnej nie widzę ;P

My w Novasociety myślimy nad tym jak narazie czekamy na info o jakiś testach

Strasznie mało ludzi zainteresowane Revelation, niemam pojęcia dlaczego. Gra jest świetna i zapewni masę rozrywki. Czyżby gracze woleli koreańskie grindfesty?

A Relevation to dalej tab target? Jesli tak to chyba mamy odpowiedz dlaczego tak malo popularny.

Masz do wyboru tab , action albo hybryde (ala gw2 ) .

Masz do wyboru tab , action albo hybryde (ala gw2 ) .

Hmm skoro gra docelowo byla robiona pod tab target, to czy non target nie jest sztywny? Jakis filmik z widoczna walka w 'action' trybie?

Hmm skoro gra docelowo byla robiona pod tab target, to czy non target nie jest sztywny? Jakis filmik z widoczna walka w 'action' trybie? 

Skąd przekonanie, że gra docelowo była tworzona pod tab target, lel? Wystarczy spojrzeć na gameplaye i już wiadomo, że non target wypada całkiem nieźle... wystarczy wejść na yt i trochę poszperać, a nie uzewnętrzniać swoje lenistwo.

Skąd przekonanie, że gra docelowo była tworzona pod tab target, lel?  Wystarczy spojrzeć na gameplaye i już wiadomo, że non target wypada całkiem nieźle... wystarczy wejść na yt i trochę poszperać, a nie uzewnętrzniać swoje lenistwo.

Stad ze gralem na chinskich testach pare miesiecy temu i byl tab target. Nie znalazlem wtedy action mode lel.

Mamy niedziele, wyluzuj :) Lenistwo wskazane.

Nie rozumiem tej awersji do tab-target ale fakt w grze jest calkiem fajny action mode nie jest tak dynamiczny jak w BnS ale do sztywości mu daleko. Myślę że walka będzie bardzo fajna jak już z pingiem 500ms jest ciekawa :)

W Revelation jest action mode, semi action (bardziej w stylu wowa, kursor aktywny i trzeba trzymać prawy do obracania postacią), point and click (kamera z góry i klikamy gdzie chcemy iść). Nawet w action mode możemy targetować tabem (coś w stylu lock on :P ) wtedy wszystkie single target skille idą w ten cel. Są oczywiście umiejętności, które nie wymagają celu i lecą tam gdzie mamy celownik (Blade master ma np. knockdown w linii prostej :P) Tryb sterowania możemy zmienić w każdej chwili ;)

Mam nadzieję, że takie info wystarczy :)

To czekam, aż jakaś większa gildia się zdecyduje grać od jesiennych beta testów, a potem na open i release. Jak nie, to będzie trzeba skleić jakąś własną :) Gildia ma tutaj bardzo duże znaczenie, więc będzie słabo latać solo :)

Chyba wszystkie filmiki na YT są w action mode. Nie jest sztywny, jak chcesz taki zobaczyć to zagraj w Icarusa ;)

Nie rozumiem tej awersji do tab-target ale fakt w grze jest calkiem fajny action mode nie jest tak dynamiczny jak w BnS ale do sztywości mu daleko. Myślę że walka będzie bardzo fajna jak już z pingiem 500ms jest ciekawa 

Po prostu kto co lubi. Mnie nudzi tab target, wole sie pomeczyc w non targecie i liczyc na wlasne umiejetnosci. Nie uwazasz ze lata tab targeta juz przeminely?

W Revelation jest action mode, semi action (bardziej w stylu wowa, kursor aktywny i trzeba trzymać prawy do obracania postacią), point and click (kamera z góry i klikamy gdzie chcemy iść). Nawet w action mode możemy targetować tabem (coś w stylu lock on  ) wtedy wszystkie single target skille idą w ten cel. Są oczywiście umiejętności, które nie wymagają celu i lecą tam gdzie mamy celownik (Blade master ma np. knockdown w linii prostej :P) Tryb sterowania możemy zmienić w każdej chwili 

Mam nadzieję, że takie info wystarczy 

To czekam, aż jakaś większa gildia się zdecyduje grać od jesiennych beta testów, a potem na open i release. Jak nie, to będzie trzeba skleić jakąś własną  Gildia ma tutaj bardzo duże znaczenie, więc będzie słabo latać solo 

Dziekować :)

Chyba wszystkie filmiki na YT są w action mode. Nie jest sztywny, jak chcesz taki zobaczyć to zagraj w Icarusa 

Ruszylem dupe i melee walka spoko jest, ale dystansowa slabo wg mnie wypada na tym action mode.

Po prostu kto co lubi. Mnie nudzi tab target, wole sie pomeczyc w non targecie i liczyc na wlasne umiejetnosci. Nie uwazasz ze lata tab targeta juz przeminely?

Własnie uważam że czasy gdzie do wyboru mamy tylko jeden rodzaj sterowania przemineły. Niech kazdy wybierze to co lubi żeby niemusieć rezygnować z gry ze wzgledu na sterowanie. Tab target sie świetnie sprawdza w klasach buffująco leczących i niekiedy jest lepszy dla range class.

Ruszylem dupe i melee walka spoko jest, ale dystansowa slabo wg mnie wypada na tym action mode.

Nie jest tak źle, chociaż może trochę przeszkadzać, że przy części umiejętności trzeba wybrać gdzie wycastować, czyli typowe 'kliknij w ziemię' ;)

Na pewno stworzę gildię w Revelation jako część społeczności NovaSociety, cele, założenia i ogólnie jak będzie wyglądała gildia ustali się po pierwszych testach, lecz mierzę w gildię min 100+ która będzie się liczyć na serwerze. Jeśli ktoś jest zainteresowany szukajcie mnie na naszym ts'ie: ts3.novasociety.com

Dam Ci dobrą radę.Unikaj jak ognia gildi multi gamingowych.Takie gildie grają na początku ostro,a później zmieniają grę.Niewazne czy to kohorta czy Royal czy inna, jak sprawdzisz na ich forum to w historii masz wszystko, a w grach nie pozostaje nic.

Do tego nie ma reguły, później w razie czego można lepić coś nowego

Uszanowanko,

Czy któraś z większych gildii zamierza tworzyć sekcje w Revelation? Szperam i szperam i jakoś sucho, a oficjalne forum też już jest i żadnej nie widzę ;P