Wielka prosba o pomoc

Witam

Mam ogromny problem dotarlem do maista aniolow tam gdzie sie zdobywa 10 poziom i przypadkowo spadlem w przepasc i cofnelo mnie do tego grugiego miasta gdzie gra sie do poczatku jak moge spowrotem cofnac sie do maista aniolow z gory dziekuje za pomoc

przedewszystkim odinstaluj spolszczenie bo wiekszosc osob nie bedzie umiała ci udzielic pomocy z questami (bo niestety niekompetetni ludzie tlumaczą Aiona)

Jak dobrze rozumiem to cofnelo cie do pierwszej lokacji,a nie probowales teleportu?

Jak dobrze rozumiem to cofnelo cie do pierwszej lokacji,a nie probowales teleportu?

To jest dobra odpowiedź. W mieście znajdziesz NPC z teleportem, wystarczy z nim pogadać i przenieść się do Sanctum albo Pandemonium, zależnie od twojej strony ;)

Cofnęło go tam gdzie ma ustawionego respawna. Jeśli nie miał ustawionego w ogóle to pojawił się tam gdzie każdy 1lv char.

Witam

Mam ogromny problem dotarlem do maista aniolow tam gdzie sie zdobywa 10 poziom i przypadkowo spadlem w przepasc i cofnelo mnie do tego grugiego miasta gdzie gra sie do poczatku jak moge spowrotem cofnac sie do maista aniolow z gory dziekuje za pomoc