Mam nadzieje że nie ma na niej Spywara :mrgreen:
@ W jakim programie to otworzyć?
Mam nadzieje że nie ma na niej Spywara :mrgreen:
@ W jakim programie to otworzyć?
.pdf???? :P:P:P:P
Adobe Reader :P:P
Zachęcam do lektury! Na samym dole mojej pracy znajduje się własnoręcznie wykonana mapa by Milan 8-) 8-) 8-) 8-)
Trza będzie ściągnąć.
Milan nie ma co bardzo ładna pracka ale ta mapa to ładniej z daleka wygląda ... z bliska ma za dużo szczegółów
Milan nie ma co bardzo ładna pracka ale ta mapa to ładniej z daleka wygląda ... z bliska ma za dużo szczegółów
hyhy wiem - nigdy nie potrafiłem rysować :> ale jako że zajmuje się grafiką na kompie połączyłem dwie metody rysunek + obrabianie, pewno mało kto wie, że wszystkie kolory nadałem w Photoshopie, w realu narysowałem tylko oblamówkę
No no Milan mapa dobra jest tylko że jest na niej za mało szczegółów np pustynia gdzie tam jakieś falowane kreski
Ładna pracka ale nie wiem co się do mapy czepiać, wygląda jakby była odręcznie rysowana :->
wygląda jakby była odręcznie rysowana
bo była :>
//Zaraz dostaniesz ostrzeżenie za 2.3. - Mr. Hania
//A ty dostaniesz opr. Cytaty też się liczą. ;-) - R3m4ke
// Tak tak, obaj dostaniecie warny za edytowanie posta moderatora 8-) - MilanPL
//I tak wszyscy zginiemy - Mr. Hania
//Panie Milanie niech Pan nie dzwoni do naszych rodziców, prosimy :> - R3m4ke
I tak trzymać :-P
Zapraszam wszystkich naszych użytkowników do wystartowania w konkursie organizowanym przez RPG-shop Do wygrania dużo ciekawych nagród (m.in XBOX 360 Arcade, Creative Zen 4GB mp3/DivX, Głośniki Logitech X-530, 2x MP3 Creative MuVo T100 2GB)
Wystarczy przesłać cokolwiek związanego z mmorpg. Jakieś recenzje, opowiadanie itp. Zasiadam tam w jury i jako strona jesteśmy patronem medialnym więc serdecznie zapraszam.
[center:ad72a1a726]http://www.rpgshop.com.pl/konkurs[/center:ad72a1a726]