No tak, można - ale nie wiesz czy wygrasz - a jak wygrasz, to wykorzystają jakoś twój pomysł a ty dostaniesz ten "upominek". Takich konkurów widziałem więcej, głównym ich celem jest dowiedzenie sie jaką gracze widzieliby grę, nie mówię że wykorzystają pomysły graczy, ale niektóre z nich mogą zapoczątkować jakiś wielki projekt. Jeśli np. moja gra wygra, bo pomysły naprawde były ciekawe i tak dalej to tylko dostanę własnie te "upominki" a rok później czytam jak genialna firma zrobiłą super gre, która prawie identycznie wykorzystywuje moje pomysły ;P No i ty nie masz nic prócz upominka, a oni mają swoje mamonyojojo widze ze niektorzy maja fantazje ^^, i tu zapewnie iż raczej za tworzenie gier brać się nie będziemy , głowny cel konkursu to dobra zabawa a nie wyzysk osób biorących w nim udział W sumie nadesłanie pomysłu na gre to dość ciekawy pomysł ... zatem oczekuje na twója ewentualną prace, zobaczymy o co tyle szumu
Hyhy - zawsze lepiej mieć "czarną wizje świata"
Ale to prawdopodobnie przez to, że ciągle mam przeczucie, że na świecie wciąż żyje wiele "pijawek", które nie mają za cel konkursów tylko "dobro internauty", ale też własne, prywatne ambitne plany ![:P]()
No, ale skoro głównym celem jest dobra zabawa - to z pewnością napiszę coś...orginalnego ![:)]()
Pozdr,