Dużo nowości w CA zachęciło mnie do powrotu. Założyłem nowe konto bo stare nie było już chyba ze 4 czy 5 miechów nie używane. Wszyscy którzy by chcieli kiedy razem ze mną pograć czy co to pisać nicki to dodam do przyjaciół
Wielki powrót!
nie musiales do tego nowego tematu zakladac.
Nie musiał ale chciał to jest zakazane ?
Nie musiał ale chciał to jest zakazane ?
nastepny obronca ucisnionych.
Wszyscy którzy by chcieli kiedy razem ze mną pograć czy co to pisać nicki to dodam do przyjaciół
Jest masa takich tematów, w różnych działach i nie chodzi tu o jakąś "obronę uciśnionych", ale o podejście. Czy komuś taki temat przeszkadza? Podobne zresztą były gdy ktoś szukał ludzi do wspólnej gry. A takie zachowanie na pewno wpływa na nastawienie nowych użytkowników do tego forum.
No ja o CA nie widze podobnego tematu( jak się myle to przepraszam) ale teraz zaczeła się dyskusja nie na temat przestawmy zwrotnice i wróćmy może na dobre tory .
No ja o CA nie widze podobnego tematu( jak się myle to przepraszam) ale teraz zaczeła się dyskusja nie na temat przestawmy zwrotnice i wróćmy może na dobre tory .
Hurra radujmy się!! omg] Nowi co powrócą zostaną błogosławieni. Amen
Według Ciebie Maravash z byle gówna mamy robić sensacje? Wybacz za szczerość ,ale nikt Cię prawie nie nie zna i nie mamy powodu by się cieszyć.
Mam nadzieję ,że Wielki Brat tu zarządzi. // Domyślam się , ze chodzi o mnie - Q8A
Hmm...świętować to ja nie będę ale jak co nick Red-Ocean. Czasami pogram jak mi się MMorpg znudzi.
Dużo nowości w CA zachęciło mnie do powrotu. Założyłem nowe konto bo stare nie było już chyba ze 4 czy 5 miechów nie używane. Wszyscy którzy by chcieli kiedy razem ze mną pograć czy co to pisać nicki to dodam do przyjaciół