Misiaki, Support H2P zaprasza na LIVE STREAM:)
http://www.hitbox.tv/RimEjk
Heroes of the Storm:)
Wiem, że lubisz Rimejka
Nie lubię i nie będę oglądać twoich streamów. Ok przekonałeś mnie darmową kanapką.
Czemu nie szczur ?
Gdybyś się nie sprzedał i nie odszedł z mmorpg.org.pl to bym oglądał a tak nie masz celebryty na kanale, PiS JoŁ i pozdrów narzeczoną, wzruszyłem się na PGA jak się oświadczałeś.
Też nie będę oglądał, nie podoba mi się w jaki sposób prowadzisz stream, od razu widać w jaką grupę wiekowa celujesz.
Jak dla mnie żenua i cieszę się, że już cie tu nie ma.
Jeden z najgorszych streamerów jaki był na naszej stronie. Prowadzi streamy jak typowy wieśniak, więc podziękuje.
Jak go tak nie lubicie to pamietajcie o złotej zasadzie
"Im bardziej nielubiany, tym bardziej popularny" - "more hate, more famous"
Tylko mowie, bo co mi do tego ^^
Gramy w Diablosa moje Hejciory<3
Również odradzam tą osobę, nic wartościowego a nawet wręcz przeciwnie, jak już ktoś pisał jeden z gorszych streamerów.
A ja go tam lubię, zawsze miło wspominam hejty w jego stronę
Oj ludzie dajcie spokój , jeśli jesteście lepsi pokażcie to a nie szczekacie jak psiaki za płotem .
Wszedłem bo myślałem że to prowokacja ..... Zawiodłem się bardzo
Wracamy do HotSa
www.hitbox.tv/RimEjk Stare hejty zawsze na Topie:D
Ja cię nigdy nie oglądałem, i nie zamierzam. Tak serio masz dziwny sposób stremowania - nie dla mnie.
Nie wiem jakim skrzywionym dzieckiem trzeba być by cie oglądać... ja seryjnie jestem wyrozumiały i rozumiem, czemu ludzie oglądają jakiś Rojów, gimperów i innych tego typu ludzi, a nawet rozumiem dzieci oglądające takiego rocka, czy Rivida ale ciebie? przysięgam, że są ludzie mający po 100 widzów, a trzymający poziom 100 razy lepsiejszy od tego co przedstawiasz. Typowy cebulak co znalazł sobie zajęcie przed komputerem bo przed domem na ławce siedzą dresy i lepiej za często nie wychodzić.
Wkur.... mnie tacy ludzie i tyle lamusie....
PS... Szanuj się!
Wbiłem na 5 sekund i wyszedłem, chociaż wiedziałem czego się spodziewać. No i wbiłem na AdBlocku ofc, żeby nie dać ci zarobić sprzedajniaku
To ten ktory promowal sie pokazujac jakie fajne e-fajki ma w domu? Nie dzieki xD