Wierzchowce w Rohan

Może mi ktoś podać listę wierzchowców tylko po polsku i dosyć obrazowo opisać?

I jeźeli lubię grać postacią która walczy ale umie troche zaczarować to Dekan jest dla mnie? Chodzi o coś takiego jak derwisz w guild wars walczy i czaruje.

Tak, dekan pasuje ale chyba jako hybryda str/vit:int (bo, nawet umie zmieniać się w smoka na 54lvl bodajże). Co do mountów to rewelacji nie ma:ludzie-konie,elfy-jednorożce,d Elfy:pająki,Dekan:coś a'la smok,giant:jednorożec,półelf-lew bodajże, a dhan-salamandra.Pierwszy kosztuje 100k i jest wymagany 30lvl, ostatnie dwa mounty u NPC różnią się tylko wyglądem.

Wielkie dzięki za odpowiedź.

O w pizdu, co za temat.Sam w czasie gry nie możesz sobie zobaczyć? Jesteś aż tak nie rozgarnięty?

Ty jeszcze chcesz "liste wierzchowców po polsku" człowieku potrafisz załamać, ale to nic Ty jeszcze musisz mieć obrazkowo opisane jak wygląda tygrysek, konik.

"lubię grać postacią która walczy " no wiesz każda postać walczy, chyba że coś przeoczyłem.

"Wielkie dzięki za odpowiedź." i po cholere takie posty? Chcesz się odwdzięczyć do na PW albo w ł****(tutaj kumaty wie o co chodzi).

Spokojnie łosiu, nie ekscytuj się tak. I nie obrażaj biednego userka. Masz dużo racji, ale nie przesadzaj. TEMAT ZAMYKAM bo do niczego nie prowadzi(poza spamem). - Kubox66

Może mi ktoś podać listę wierzchowców tylko po polsku i dosyć obrazowo opisać?

I jeźeli lubię grać postacią która walczy ale umie troche zaczarować to Dekan jest dla mnie? Chodzi o coś takiego jak derwisz w guild wars walczy i czaruje.