Wiesiek 3

Witam, niedawno zakupiłem nowego potwora lecz nie wiem czy da sobie rade z Wiedźminem 3. Byłbym wdzięczny za pomoc.

Procesor: AMD A8-5600K APU z Radeon HD Graphic 3.60GHz

RAM: 8GB

Karta Graficzna: AMD Radeon HD 7700 Sieries

Miejsca raczej wystarczy.

Jak czegoś będzie brakować to piszcie.

Z góry dzięki.

Ale to jest Raedon 7750 czy 7770?

Na chwilę obecną to ciężko powiedzieć, wszystko zależy od tego jaka będzie optymalizacja

Ten mały potwór to pewnie z allegro? Musisz podać dokładne informacje o sprzęcie, bo bez wróżbity to aktualnie Ci nie powiemy.

Pi razy drzwi raczej pojdzie, ale fajerwerków i wodotrysków bym sie nie spodziewał

Heh, ten komputer mógł być "potworem", ale 10 lat temu. Na niskich w 30 fpsach raczej powinieneś pograć.

Chciałem się tylko mniej więcej rozpoznać na ten temat. Dzięki wszystkim za wypowiedz.

Do zamknięcia

Włączyć włączysz, ja swego czasu przeszedłem Wiedźmina 2 na mrocznym poziome na laptopie z kartą Intel HD 3000 i jakimś słabiutkim procesorem, w każdym razie 15 FPS na minimalnych, podczas walki 10-12. Tak źle z Twoim komputerem na pewno nie jest jak było z moim starym laptopem. Nie wiemy jeszcze jak będzie z optymalizacją, ale na pewno nie będzie tak że kupisz i w ogóle nie uruchomisz ani nie pograsz.

Witam, niedawno zakupiłem nowego potwora lecz nie wiem czy da sobie rade z Wiedźminem 3. Byłbym wdzięczny za pomoc.

Procesor: AMD A8-5600K APU z Radeon HD Graphic 3.60GHz

RAM: 8GB

Karta Graficzna: AMD Radeon HD 7700 Sieries

Miejsca raczej wystarczy.

Jak czegoś będzie brakować to piszcie.

Z góry dzięki.