Wild Terra Online

1 euro = 4,21330861 złotego polskiego x 10 = 42,1330861, czyli niby nie drogo, ale wiadomo kazdy ma inny portfel.

Aktywni gracze mieli dostać klucz do gry ja byłem aktywny sporo zbudowałem,a klucza nie dostałem.To early acces juz mnie zaczyna denerwować płacić za to by móc grać w niedokończoną grę i szukać błędów.

Nie wiem co trzeba mieć pod włosami na głowie żeby wydać na tą grę teraz chociażby 1 zł. Nie ma totalnie co robić w tej grze plus jest masa błędów bugów. Jak chcecie dzieciaki to płaćcie im za to, że znajdujecie im błędy ; ) . W tych czasach niestety widać jest popyt na takie kupy robione przez gimnazjalistów. To nie jest era Tibii, nadeszły nowe czasy.

Nie wiem co trzeba mieć pod włosami na głowie żeby wydać na tą grę teraz chociażby 1 zł. Nie ma totalnie co robić w tej grze plus jest masa błędów bugów. Jak chcecie dzieciaki to płaćcie im za to, że znajdujecie im błędy ; ) . W tych czasach niestety widać jest popyt na takie kupy robione przez gimnazjalistów. To nie jest era Tibii, nadeszły nowe czasy.

co do jednego muszę się zgodzić.. trzeba być głupim by płacić za to że gra się w zbugowaną grę i pomaga się w jej udoskonalaniu..

a co do tych nowych czasów.. nowe nie znaczy że lepsze.. to że jest ładna grafika czy ładny system walki nie oznacza że gra jest chociaż dobra..

Troszkę dzwinę... Miałem największy obelisk, zamszowy (?) set, 6 skrzyni znalezionych zawansowana hodowla trawki :) A klucza nie dostałem

może chodziło o aktywność w zgłaszaniu bugów??:o

Mi odpisali, że było tylu graczy, że zrezygnowali z tego.

Czy ktoś z Was wierzył, że ta firma, która jak widać jest łasa na kasę rozda Wam klucze za darmo?. Przecież to jasna sprawa, od początku ktoś z odrobiną mózgu w głowie mógł się domyśleć, że to po prostu zwykła ściema. Puścili famę o darmowych kluczach dla aktywnych graczy tylko dlatego, żebyście zagrywali się w to godzinami i przy okazji zgłaszali im błędy i dodatkowo zapraszali znajomych, "bo można coś za darmo dostać". Producenci podtarli sobie Wami tyłki. Trzeba upaść na głowę, żeby liczyć, że rozdadzą tyle kluczy, które u nich w sklepie są tak drogie, a jeżeli jest gracz aktywny to i tak stwierdzili, że kupi dostęp alpha.

Na tą grę nie ma sensu marnować nawet minuty życia. Firma to banda frajerów chcących szybko zarobić na kupie robionej na szybkości. Co z tego że jest to alpha, jak większość tam nie działa i po prostu nie ma tam co robić oprócz biegania po mapie. To nie jest gra pokroju World of Warcraft, że w fazie alpha faktycznie może coś nie działać, jakaś mechanika bosów. W tym crapie przecież wszystko jest tak proste, że to gimbus byłby w stanie stworzyć.

W tych czasach niestety jest popyt na takie gówno, dlatego też powstaje coraz więcej takich produkcji. Jeżeli gracze poszliby po rozum do głowy i po prostu nie wpłacali im nawet 1 zł, to w końcu producenci byliby zmuszeni iść z biegiem czasu a nie tworzyć kwadratowe 2d. Można stworzyć dobrą grę z grafiką na ten wiek.

Hipstery widząc że gra jest 2D to od razu w głowie mają ustalone "2d to oldschool ale będzie super gra muszę w to pograć bo to takie fajne grać w starą grę takie dojrzałe", dlatego tak się dzieje.

Czas dostac 14 bana. Przynajmniej w slusznej sprawie...

Drogi koneserze powyzej. Z zalem i smutkiem oznajmiam Ci, ze nie ma dobrych gier. Sa tylko mniejsze i wieksze crapy. Sranie, placz, bol d*py o crapy wypelnil wasze zycie ile sie da. Kiedy ostatni raz grales w dobra gre? Nigdy. Wszystko to crapy. Otworz te oczy zatarte g*wnem i przyjmij do wiadomosci ze "ta jedyna" nigdy nie wyjdzie. W internecie tylko jedna rzecz wku....wia bardziej niz takie podtypy jak ty. Spacja przed znakiem zapytania. Ale mniejsza z tym. Takim jak ty nie da sie dogodzin. Spedzasz czas na graniu w moniejsze crapy uwazajac ze to gunwo a najlepsza gra wyjdzie za rok. Rok pozniej schemat sie powtarza. Powiem szczerze. Pier*olnij sie w ten leb. I skoncz udawac je*bane konesera gier. Dla ktorego kazda gra jest crapem. Takim tokiem myslenie zmarnujesz pozostala czesc swojego smutnego zycia.

Nie pozdrawiam koneserow g*wna.

ENJOY THE GAME - ENJOY THE 14 ban. Ku chwale prawdy. Ona zawsze zwycieza!

Widzę kolego masz poważne zaburzenia emocjonalne. Objawia się to "rage" takim , jakie zaprezentowałeś. Nie martw się, nie uraziły mnie Twoje słowa, bo nie prezentujesz sobą żadnej wartości intelektualnej. Twoja wypowiedź nie wnosi niczego do naszego świata a co więcej, nie przedstawia żadnego argumentu. Po prostu jesteś kolejną zatraconą ofiarą internetu, która w życiu nie potrafi się odnaleźć i niczego osiągnąć, dlatego na jedno słowo negatywne wobec swojej ukochanej gry tudzież czegoś, co lubisz , reaguje tak jak ty.

Gier dobrych jest sporo, nigdzie nie stwierdziłem, że wszystko to kupa a tym bardziej, że czekam na jakąś "super grę", która wyjdzie za rok. Stwierdziłem zaś, że ta gra to jest gówniana produkcja. Mogę podać Ci kilkanaście wartych zagrania tytułów. Jasna sprawa, nie ma gry idealnej bo każdy ma inny gust. Przykładem jesteś Ty, mi się podobają dobre gry i wartościowe, dobrze zrobione, a Ty lubisz wąchać i przytulać taką kupę, jak ta gra.

Mógłbym Ci także przedstawić sporo argumentów potwierdzających tezę, że ta gra jest słaba, jednak po co mam tracić czas, jak Ty tego nie zrozumiesz a co najważniejsze, Twój ograniczony płaczem jak wyżej umysł tego nie przyjmie do wiadomości.

Pod profilem każdego z użytkowników powinien być jego adres. Wszystko po to, by w przypadku takich osobników jak Ty móc przyjechać i spuścić porządny wp***dol, bo to jest jedyna droga by Ciebie czegoś o życiu nauczyć, skoro rodzice zwiedli w wychowaniu Ciebie. Co tu więcej mówić, szczeniak jesteś ; )

warn_ico.png
Obraza, przekleństwa
~Leman

Nie skomentuje tego bo żal mi. Powiem tylko jedno. Dzięki. Wiesz dlaczego? Dzięki tobie tylko się upewniłem. Jak bardzo nienawidzę ludzi. Czasem mam wrażenie, że udajecie. Jak ja się k**wa cieszę, że jeszcze 3 zjebane lata w tym szambie (czyt. Polsce) Topcie się w tym gównie. Jesteście zajebiści. Bogowie. Krulowie rzycia. Jestem zadowolony i dumny jak nigdy, że jestem pierdolnięty. Przynajmniej nie muszę spędzać tyle czasu z tak spierdolonym do granic możliwości community.

...Tak więc dziękuję jeszcze raz. Gdyby nie ty dalej bym się zastanawiał czy udajecie i czy myślę słusznie. Teraz jestem przynajmniej pewny.

:)

Ps.

Jak już będziesz się wieszać, to najpierw podaj nam swoje loginy do kont w grze. Będzie to jedyny wartościowy wkład w ludzkość, jaki poczyniłeś. ; )

warn_ico.png
Offtop
~Leman

Jeden drugiego jest warty. A co do gry to moge powiedziec tyle ze gra srednia i dlugo na rynku nie postoi.

Śmieciu jak jesteś ciekawy świata to wykurwiaj na dwór a nie się napinasz na forum, prawdziwy twardziel pewnie to ciebie zamknęli w szafce w ostatnim odcinku szkoły ;)

warn_ico.png
Offtop, obraza, przekleństwa
~Leman

I jak gra ktoś z was??

Macie raka ludzie.

Na forum admin pisal, kto chce dostac keye. Wystarczylo napisac, troche pograc, poreportowac bugow. Ja razem z kumplem dostalismy klucz i gramy na EU 1 we dwoch, przeciwko jakiemus tam malemu polskiemu community. Jest fajnie, mam nadzieje, ze w open becie przybedzie graczy oraz mape powieksza ;)

Szukam ludzi do wspólnej gry, ew. jakiejś grupy, co przesiaduje na TSie.

Siemanko GILDIA DRAGON SLAYERS z servera HardCore PvP IGNOS poszukuje ludzi do wspólnej zabawy :slight_smile:

Cześć. Ja w sprawie twojego posta na temat rekrutacji do gildi dragon slayers z servera HardCore PvP IGNOS.
Moje pytanie jest takie czy jest to nadal aktualne i czy osoba początkująca ma szanse dostania się. Wiem, że może powód dlaczego szukam gildi jest dziwny no ale taki jest , nie lubię grac solo w gry multiplayer tego pokroju szybciej mi się nudzą. Proszę o jak najszybsze rozpatrzenie mojej prośby.

konto steam: http://steamcommunity.com/id/slomus/