Witam!
Wiem, ze na forum jest temat z prosbami o friend keye do bety Wildstar'a, jednak ja chcialbym sie zapytac czy istnieje moze na tym forum jakas przemila osoba ktora chcialaby uzyczyc mi swojego konta beta testera do tej gry? Oczywiscie wysuwam taka prosbe jesli taki account sharing nie naraza was na jakies nieprzyjemnosci NCSoftu/Carbine Studios, czy bog wie kogo tam jeszcze Gre chcialbym przetestowac, poniewaz bo latach grania w WoW'a mozna powiedziec ze troche sie wypalilem, chcialbym pograc w cos nowego, I wlasnie Wildstar wydaje mi sie taka przyjemniejsza gierka w ktora mozna grac casualowo, jak rowniez troche bardziej na powaznie. Na zagraniu w bete zalezy mi glownie dlatego, ze jak narazie wszystki DevSpeak'i oraz inne filmy wywarly na mnie pozytywne wrazenie, mozna by rzecz, ze wrecz nakrecily mi lekkiego hype'u. Ale pojawia sie taki problem, ze moj sprzet "do najlepszych nie nalezy" wiec chcialbym zobaczyc czy w ogole jest sens nakrecac sie na ta produkcje, jezeli po premierze moj komputerek nie wytrzyma
Jak wiadomo takie wlasne testy ustawien graficznych (w moim przypadku ALL=Very Low) sa jedynym realnym sposobem na sprawdzenie jak dana gra dziala na naszej maszynie. Podsumowujac: Jezeli ktos jest beta testerem Wildstara, I gra mu np, nie przypadla do gustu, badz spodobala sie lecz nie gra duzo w bete coby to nie psuc sobie wrazen, I bylby sklonny uzyczyc mi jego konta bylbym dozgonnie wdzieczny. Oczywiscie to wy byscie decydowali o jakich porach lub w jakie dni tygodnia moge korzystac z waszego konta. Wszelkie pytania, lub "oferty" prosze kierowac na PW, bywam tu czesto wiec sprobuje jak najszybciej odpowiedziec.
Pozdrawiam, Hszan!
BTW, przepraszam za brak polskich znakow ale cos mi one ostatnio nie zaskakuja