Wildstar ekipa CBT Zapraszam!

Witam Was wszystkich serdecznie !

Moi drodzy tak wiec mam nadzieje ze jest więcej szczęśliwców takich jak ja :)

szukam ludzi do wspólnego testowania Wildstar wiadomo ze w razem raźniej i weselej,

mam nadzieje ze znajdzie się dla Nas jakiś kanał Ts , itd

Zapraszam wszystkich chętnych do wpisywania sie w temacie o której możecie grac itd tak aby każdy mógł się zgrać .

Pozdrawiam i czekam na odzew !

TS? Forumowo-portalowy jest.

Obecnie mam 18lvl Warrior/Soldier po stronie Exile.

Dzisiaj już niezbyt sił mam bo all time explorowałem świat :v

Ja mogę pograć ;) Z miesiąc temu grałem, ale w sumie nic nie zdążyłem obczaić bo serwery były włączone w godzinach które mi nie pasowały i pograłem bodajże 30 minut.

//

Jak coś to wbiję jutro do gry bo aktualnie oglądam mecz Polska-Szwecja ;P

Zapraszamy na nasz serwer TS naszego serwisu.

178.217.190.139

Jeśli chcecie jakiś kanał to pisać.

Zapraszamy na nasz serwer TS naszego serwisu. 178.217.190.139Jeśli chcecie jakiś kanał to pisać.

Dzięki śliczne za zaproszenie , mam nadzieje ze jeśli zgłosi się większa ilość osób to będziemy bawi się w doborowym towarzystwie.

Witam serdecznie, tak jak już umbra pisał wcześniej, zapraszam na nasz serwer TeamSpeak. Niestety aktualnie ciężko mnie tam zastać ale gdy tylko przy następnym patchu wprowadzony zostanie nowy level cap (tj. 50) to z pewnością z Tobą zagram. Zgadamy się kiedyś :D (GG pod avatar'em [zawsze niewidoczny]), jeśli będziesz też miał jakieś pytania dotyczące W* to pisz śmiało.

Pozdrawiam

A ja czekam , czekam i nic :angry:

Jak tylko dorwę kluczyk to od razu do Was wbijam

pozdrawiam

Klucze wysyłane są Poniedziałek, więc jest spora szansa że jeszcze dużo polaków się dostanie.

ing: Sokoren

Mam własnego ts, planuje załozyć gildię, jest nas 3 jak na razie. Raczej chcę uniknąć polskich fansitów ws etc. wiec raczej nie skorzystam. Pozdrawiam.

No nic, nie będę nikogo zmuszał do grania z nami, jest to decyzja indywidualna. Jeśli tylko będziecie potrzebować pomocy lub chcielibyście o coś zapytać to polecam się na przyszłość :D

Osoby które osiągnęły już 36 poziom po stronie, czy też chciałyby pograć 10lvl + po stronie Dominion proszę o napisanie prywatnej wiadomości oeaz zapraszam w czwartek na nasz serwer teamspeak, podany przez @umbra kilka postów wyżej. Dlaczego? Wkrótce wprowadzony zostanie poziom 50, czyli maksymalny, więcej info podam na ts.

Pozdrawiam.

Witam Was wszystkich serdecznie !

Moi drodzy tak wiec mam nadzieje ze jest więcej szczęśliwców takich jak ja :)

szukam ludzi do wspólnego testowania Wildstar wiadomo ze w razem raźniej i weselej,

mam nadzieje ze znajdzie się dla Nas jakiś kanał Ts , itd

Zapraszam wszystkich chętnych do wpisywania sie w temacie o której możecie grac itd tak aby każdy mógł się zgrać .

Pozdrawiam i czekam na odzew !