Jako, że oficjalna premiera gry już jutro, a sama gra zapowiada się naprawdę dobrze, postanowiłem poszukać grupy osób chętnych do wspólnej gry. Jakiś czas temu szukałem po różnych stronach gildii, które ludzie planują założyć zaraz po starcie i nie wiem do końca czemu, ale praktycznie wszystkie to molochy z kilkuletnią historią albo jakieś community gamingowe, które zrzeszają większe grupy ludzi.
Z doświadczenia wiem, że często zdarza się sytuacja, w której dużo trudniej "wkupić się" do takiej gildii. Zresztą chyba każdy wie jak to jest z nowymi dołączającymi do paczki starych znajomych. Dlatego też założyłem ten temat. Wiadomo, że jeśli chce się wyciągnąć jak najwięcej z endgame contentu to potrzebna jest pewna grupa osób. Aktualnie gram na serwerze Eko po stronie Exile i serdecznie zapraszam do przyłączenia się wszystkich chętnych. Gdy zbierze się większa grupa osób zapewne powstanie z tego gildia, ale tym będziemy się martwić w przyszłości. Mój nick w grze to Vijas. Moja przygoda z betą zakończyła się dość szybko, a mój aktualny poziom oscyluje w granicach 15~, więc nie mam wielkiego doświadczenia, ale chętnie służę pomocą wszystkim, którzy będą jej potrzebowali. Oczywiście w miarę możliwości.
Dziękuję, dobranoc.
Aktualizacja
Polecam zajrzeć do tematu http://mmorpg.org.pl/forum/topic/61814-wildstar-gildia-dopamine/