Wildstar F2P

@up mam nadzieję,duża szansa dla gry,nah,gdyby tylko tak nie skopali początku...

gra dopiero się nadaję dla większej ilości graczy po zmianach i naprawieniu gearu/raid dropu,vanilla była niesamowicie niedopracowana,ale teraz już wszystko jest ok i mozna ciąc :)

Hejty są i będą,ale mam tych ludzi głeboko w najgłębszych czeluściach mojego poważania ^^

no nic tylko powoli zakasac rekawy i zbierac ekipe na rajdy,ludzie w WS naprawde trzymaja w wiekszosci poziom,raz nawet jeden niemiec nawet zaproponowal ekipie z ktora gralem ,,trenowanie bossow i mechanik,, bylo duzo wipe'oe ale teraz niema dunga ktorego nie zrobimy w 30 min :P

A co do tych trollów,to zawsze tak nie było ? szczegolnie na tym portalu,nierozumiem tych ludzi,minusuja bardzo czasu commenty osob ktore wiedza co i jak i dobrze mowia ... powod ,,crap,, wiem ale nie gralem a kto sadzi innaczej ten ... gdyby tylko terapia wybijania glupoty z glowy kilkunasto kilowym kafarem dzialala :D

ciekaw jestem kiedy nastąpi to F2P bo jak narazie cisza, wiadomo tylko tyle że "na jesieni" :) stawiam na koniec września :P

@up stawiam na 1,5 do maksymalnie 3 miesiecy,specjalnie czekam z grą na f2p,niby miałem zaproponowane rajdowanie w zagranicznej niemiecko/angielskiej gildii ale chce pograc z polska spolecznoscia,a zebranie 20 osob lezy poza granicami polskich(narazie) gildii,bo oczywiscie jak to polacy musza sie grysc nawzajem...

EDIT: taki offtop,kupiłem pudełko z grą,nie ?

więc aby nie zakładać tematu,w jaki magiczny sposób mogę go znaleść w czeluściach mojego konta i podarować go komuś ?

szukam tego i znaleść niemogę - nieważne mam już :)

Mam do oddania klucz EU. Jak by ktoś chciał niech pisze PW.

Wczoraj wieczorem dostałem zaproszenie do closed bety F2P Wildstara, pustki niestety nawet większe niż na p2p. Czy ktoś jeszcze dostał ten kluczyk i ma zamiar grać? Ewentualnie ma ochotę podzielić się kluczykiem dla innych?=) Myślę, że rozsądnie byłoby grać po jednej stronie w 1 circlu, by była możliwość robienia instancji etc =)