Wildstar friend key's

Temat do dzielenia się kluczami (friend key) do wildstar'a.

Jeżeli ktoś takowy posiada może tutaj zrobić jakieś losowanie lub przekazać w innej formie. :)

Sam aktualnie nie dostałem klucza, jednak myślę, że znajdą się osoby, które chcą takowy przekazać.

Na allegro masz klucz za 180zl. Uwazasz ze ktos da go tutaj za darmo ? Na ebay-u duzo drozsze sa. Badz cierpliwy za nie dlugo otwarte testy.

Także chętnie bym przyjął kluczyk jeżeli ktoś ma jakiś na zbyciu :)

@Kromal / OFFTOP

Są tacy ludzie co rozdają klucze, może się nie spotkałeś, sam dałem kilka kluczy do Hearthston'a jak były w podobnej cenie i nie widzę w tym nic dziwnego. :P

Proszę bez offtopu już. :)

To jak już jest zaczety temat to jeśli miałby ktoś klucz do oddania to i ja chętnie bym przyjął. :)

Jeżeli się ktoś znajdzie kto wesprze stałym kluczem do WS, a nie tylko stress testowym, to chętnie przygarnę na poczet przyszłej recki :)

Ja nie przyjme bo mam aktywne konto. Gra slaba mimo wlk hype-u. Nie nakrecajcie sie tak bo sie rozczarujecie. Na szczescie konto sie moje nie marnuje bo dobry kuzyn nawala bo lubi kolorowe gierki. Trolluje? Chcialbym ale nie.

Pozdrawiam i zycze szczescia w oczekiwaniu na wybawce.

warn_ico.png
Offtop ~ NS

Również przygarnę

@@

Ja też miałem klucze do heartstone, więc je rozdałem mimo że kilkadziesiąt złotych na alegro warte.

Baa potem dałem znajomemu konto całe, bo mi się nie spodobało.

Nie wolno być w życiu łachudrą i zarabiać na wszystkim

Jak by ktoś miał kluczyk na zbyciu.. to przygarnę go !! Dziękuję ^^

Jak ktoś będzie mieć taki na zbyciu to przygarnę. U mnie macie przynajmniej gwarancję, że nie zgarniecie bana :)

Tak patrzę i myślę... A co mi tam, może się uda, a jeśli nie to co mi szkodzi ? ;)

Czemu nie. Chętnie bym przetestował Wildstara.

Ja nie przyjme bo mam aktywne konto. Gra slaba mimo wlk hype-u. Nie nakrecajcie sie tak bo sie rozczarujecie. Na szczescie konto sie moje nie marnuje bo dobry kuzyn nawala bo lubi kolorowe gierki. Trolluje? Chcialbym ale nie.Pozdrawiam i zycze szczescia w oczekiwaniu na wybawce.

Gdzie ten wielki hype? :P Właśnie o dziwo bardzo mało osób (jak na mmo) na nią czeka. Prezentuje się to raczej bardziej tak... niszowo.

IMO zginie w gąszczu innych gier i nadchodzącego dodatku do WoWa.

Chociaż wiadomo, jakaś tam grupa graczy się zawsze znajdzie.

warn_ico.png
Offtop ~ NS

Również się podpinam jeśli ktoś się podzieli z miłą chęcią przyjme

Chcialbym rowniez otrzymac kluczyk.

Też bym chciał klucz, niestety raczej się to nie stanie.. ale co mi szkodzi

Przyjmę taki friend key :)

Tyle postów a nikt Keya nie dostanie jak już ktoś by miał kluczyk to by dał komuś z rl/tsa a nie komuś nieznajomemu.

Dokładnie,tym bardziej że kluczę są drogie.

z chęcią przygarnę zbłąkany Friend key :)