Witam
Jeśli ktoś jeszcze posiada key to z chęcią przyjmę.
Przed kupnem chciałbym przetestować grę.
Wildstar Guest pass
Witam, jesli bylby ktos tak mily, to tez bym przyjal od niego guest pass
Też bym bardzo prosił o tego guest passa
A ja mam pytanie newbie. Jak ktos dostal quest passa i wyfarmil sobie na tego creeda to czy ta osoba dostanie tez inwy zeby mogla kogos zaprosic czy tylko ci moga wysylac co zaplacili ojro ?
Tylko Ci, którzy kupili pre-sella.
Dzieki za info
Daję wam moje zapomniane 3 guest passy , po wykorzystani jakiegoś proszę o napisanie posta, że już dany klucz został wzięty
NW8US0EJQTGQANLK0EI9
YVYG5EWQHPDZ6APL3BZQ
Q2FALR5UEOKYW2OAI3FZ
edit...wykorzystane
Wziąłem ostatni, wielkie dzięki ( tj. Q2FALR5UEOKYW2OAI3FZ)
Wykorzystałem ten YVYG5EWQHPDZ6APL3BZQ, dzięki
Nie tylko ci ktorzy kupili pre sella. Ja jakos 3 dni temu kupilem pudelkowego wildstara w media i normalnie na maila dostalem 3 guest passy.
Witam, jeśli posiada ktoś jeszcze zbędnego keya, chętnie się nim zaopiekuje.
Z góry dziękuje
Witam, z chęcią bym przyjął jeden kluczyk
Dalej szukam kluczyka. Chciałbym przetestować gierkę zanim zakupię
Jeżeli ktoś dysponuje kluczem ( lub dwoma ) to chętnie bym przygarną dla siebie ( i znajomego ) a także poproszę o namiary na server i ingame od właściciela klucza ( kluczy ) bo szukamy kogoś kto nam coś powie o grze i jeżeli się wciągniemy to chętnie pogramy w większej grupce
#Edit
Dziękuję A mam pytanie czy jak kupie ( wersję pudełkową to znajdę tam jakiś/ jakieś klucze dla gości czy tylko ci co grali na Pre-Order je dostali ? )
#Edit 2
A można doładować potem to konto czy trzeba kupić grę ?
Jeżeli ktoś dysponuje kluczem ( lub dwoma ) to chętnie bym przygarną dla siebie ( i znajomego ) a także poproszę o namiary na server i ingame od właściciela klucza ( kluczy ) bo szukamy kogoś kto nam coś powie o grze i jeżeli się wciągniemy to chętnie pogramy w większej grupce
Dysponuje jednym kluczykiem. Będzie dostępny jak tylko będę przy kompie, czyli za godzinkę.
up. Każdy, kto kupi Wildstara, otrzymuje 3 guest passy. Oczywiście trial ma spore ograniczenia.
Witam, też bym prosił o kluczyk chętnie przetestuję grę zanim kupie, pozdrawiam.
Też nadal szukam kogoś kto mógłby podesłać Guest Passa
Przykro mi Mizek, ale zapodzial mi się mail z kodami... tak bywa jak Ci żona na kompie urzeduje.
Witam,
Jest może ktoś kto posiada Guest passy i nie ma co z nimi zrobić? Byłbym wdzięczny za przesłanie jednego na email senire.prz@gmail.com
Thx!