Wildstar Guest pass

Witam,

Jest może ktoś kto posiada Guest passy i nie ma co z nimi zrobić? Byłbym wdzięczny za przesłanie jednego na email senire.prz@gmail.com

Thx!

Żeby nie zakładać nowego tematu.

Ma ktoś może guest pass do Wildstar. Gra mnie strasznie kusi, ale chciałbym ją przetestować przed zakupem, a niestety nie miałem przyjemności zagrać w żaden z open weekend.

Z góry dziękuję :)

Wysyłam PM z passem.

Gdyby ktoś chciał guest pass proszę pisać pm, wyślę pierwszej trójce(chyba trzy mam) około 22 jak wrócę z pracy.

Mi został jeden, dwójce u góry wysłałem. Też PM

Odważni jesteście z tym wysyłaniem :P

@up Czego mamy się bać?

Btw. Jeden już poszedł, zostały jeszcze dwa.

Dzięki za kod.

Takie jeszcze drobne pytanko:

Czas działania liczy się od aktywowania kodu, czy od momentu pierwszego zalogowania się do gry ? Pytam się ponieważ zamierzam teraz przetestować Swordman Online, a za Wildstar zabrałbym się w długi weekend i nie wiem czy mogę już teraz kod aktywować.

Bo średnia wiekowa na tym forum jest dość niska. To i niektórzy użytkownicy mogą mieć rózne pomysły.

To +

“Also be aware that disciplinary action on a guest account could also result in disciplinary action being taken on the registered account which provided the key. So choose your guests wisely.”

Może dac niekoniecznie korzystne efekty dla osoby rozdającej :P

Też bym bardzo prosił jeśli ktoś taki mily ;D

To jak komuś by jeszcze został to ja bym poprosił:)

Jeżeli ktoś ma jeszcze guest passa, bardzo proszę o przesłanie na pw. :)

bump jesli ktos ma jeszce prosil bym od pw.

Jeśli ktoś by miał jeszcze 1 guess pass to bym poprosił.

Również chętnie przyjmę jeden kluczyk, proszę o PW

Jakby komus jeszcze zostal guest pass to bylbym wdzieczny ;)
Przez zakichana 4 brygadowke ominalem wszystkie beta weekendy ;(

Witam,

jeśli jeszcze ktoś posiadałby niepotrzebny guest pass to prosiłbym.

Mam teraz akurat tydzień wolnego to przetestowałbym czy warto zakupić grę ;) Dzięki wielkie.

Jak jeszcze komuś ostał się guest pass to też poproszę. z góry dziękuję

Ja też poproszę o jeden key jeśli jeszcze komuś został.

Nie chciałbym wyjść na żebraka ale....../(ToT)\ Boshe, proszę wiem że nie chodzę do kościoła, nie modlę się...ale czy mógłbyś sprawić aby ktoś wysłał mi quest passa 3.3