Wildstar key

Dostaniemy odgrzewanego kotleta i to x2 <3

inne nacje się nagrają a nam udostępnia na szarym końcu.

Co wy tak płaczecie i przeżywacie .... w końcu dostaniecie tą swoją grę , no ale patrze wytrzymać nie możecie

Odgrzewanego kotleta? Ludzie to jest CLOSED BETA, nie musicie się tam wcale dostać. Tak też chętnie bym już pograł, ale to nie znaczy, że gdy przyjdzie OBT to dostaniemy odgrzewanego kotleta...

@Simeonus 20$ ? Dziwne...Mój kolega sprzedał Keya do Wildstara za 300$ zresztą widziałem nawet zdjęcie z jego konta google gdzie mu przestał tą sume.

Też nie dostałem wiec nie martw się.A forum nie jest życzliwe wiec nikt ci nie podaruje go za darmo. Po za tym wątpię żeby ktoś z forum dostal.

No też mi zdziwko, że na forum nikt nieznajomemu nie podaruje klucza, którego wartość rynkowa to około 150 Euro.

Milo by było przetestować grę jeszcze w cbt. Im więcej styczności z gra tym lepszy później ogar.

Myślę ze kolejna fala zaproszeń będzie bardziej pomyslna :-] no chyba ze teraz będą beta weekendy...

Oczywiście, że Polska dostanie grę na szarym końcu, zresztą... czy możemy się wydawcom dziwić? Polacy jako gracze to szalenie pazerna grupa, która chce mieć wszystko za darmo i raczej nie jest chętna do wydawania prawdziwych pieniędzy na grę. Dlatego jesteśmy traktowani jako wylęgarnia darmowych kont, a nie jako grupa docelowa, która za produkt na pewno zapłaci, jeżeli jej się on spodoba. Tym bardziej, jeśli weźmiemy pod uwagę model płatności, jaki ma obowiązywać w WildStar.

Dajcie spokój, nie żebrajcie o klucz do tego gó*na. Z resztą z taką ilością chętnych jeśli nie po znajomości(skoro tu błagacie o key'a to nie macie znajomych, którzy wam go udostępnią) to pewnie na luzie ludzie będą key'e sprzedawać. Jakiś narwany koreańczyk, czy amerykaniec może Ci nawet do 20$ za niego dać

Konta chodzą po 75 - 150 $. Generalnie oferty poniżej stu dolarów to okazje, która są nieaktualne w przeciągu jednej doby.

smiechu warte ogolnie to wszystko najlepsze to ze nikt z polski nie dostal keya...

smiechu warte ogolnie to wszystko najlepsze to ze nikt z polski nie dostal keya...

A skąd masz informacje że z Polski nikt nie dostał keya ?..

na tym forum nikt nie dostal a jest tu sporo graczy i do tego nikt z mojej gildi 60 osobowej tez nikt nie dostal nie slyszalem o zadnym polaku ktory mieszka w polsce by dostal jedynie tych co kupili za $

Chodźcie w hellgate grać a nie :-]

A co do tematu: jedynie gameplaye możemy pooglądać przez najbliższe miesiące :-]

ide po sznur :<: smut>

Chodźcie w hellgate grać a nie :-]A co do tematu: jedynie gameplaye możemy pooglądać przez najbliższe miesiące :-]
mi klimat hellgate'a nie przypadl do gustu :) probowalem ale nie czuje tej gry :)
na tym forum nikt nie dostal a jest tu sporo graczy i do tego nikt z mojej gildi 60 osobowej tez nikt nie dostal nie slyszalem o zadnym polaku ktory mieszka w polsce by dostal jedynie tych co kupili za $

Ja dostałem, i opchnełem od razu, bo gra mnie totalnie nie interesuje. Na tym forum się internet nie kończy, na kilku innych forach też pojedynczy ludzie piszą, że się dostali.

Najlepiej być cierpliwym, nie ma co się spieszyć. Ja na dostęp do PoE z pół roku czekałem, pograłem i jakoś tak mi niezbyt podeszło. Co jeśli wydacie kasę na klucz do Wild Star i wam też się nie spodoba? Kasa w błoto i to sporo kasy.

Ja dostałem, i opchnełem od razu, bo gra mnie totalnie nie interesuje. Na tym forum się internet nie kończy, na kilku innych forach też pojedynczy ludzie piszą, że się dostali.

Wg mnie jesli naprawde dostales to zrobiles swietny interes :)

Zarobiles za free pare groszy ^^

Pozniej beta weekendy i open beta bez kluczy wiec i tak wejdziesz do gry bez kluczyka :)

Nie gadaj głupot Polacy dostali Keye!Jest pewna gilidia która je dostała.

Tak swoją drogą, nie ma takiego czegoś jak KEY do CBT Wildstar. Zaproszenie do bety jest przypisane do danego konta (maila), tak więc jeśli ktoś pisze, że dostał "klucz" lub że chce "key" sprzedać, to prawdopodobnie kanciarz, ponieważ żadne keye nie są wysyłane. Sprzedać jedynie można całe konto, nie klucz.

Obecnie jest tak, nie inaczej. Możliwe że wkrótce zmienią system.

Tak swoją drogą, nie ma takiego czegoś jak KEY do CBT Wildstar. Zaproszenie do bety jest przypisane do danego konta (maila), tak więc jeśli ktoś pisze, że dostał "klucz" lub że chce "key" sprzedać, to prawdopodobnie kanciarz, ponieważ żadne keye nie są wysyłane. Sprzedać jedynie można całe konto, nie klucz.Obecnie jest tak, nie inaczej. Możliwe że wkrótce zmienią system.

systemu raczej nie zmienia , bo jeszcze beda gora 2 cbt nigdy nie ma wiecej niz 5...lub nawet ta co bedzie teraz moze byc ostatnia.