Jakby ktoś miał dostał keya do wildstara i nie zamierza grać lub ma 1 zbędnego z chęcia przygarne gdyż czekam już pól roku na tą grę z gildią i nie mogę się doczekać testów. Więc byłbym wdzięczny jak ktoś by mi podesłał na PW. Prosiłbym też o niepotrzebne spamowanie w tym temacie nie na temat. Dziękuje
Wildstar key
niech ci ziomek z gildii podaruje -.^?
Również poszukuje ów key'a. :| .. byłbym mega wdzięczny.
Heh powodzenia w szukaniu .
Też nie dostałem wiec nie martw się.
A forum nie jest życzliwe wiec nikt ci nie podaruje go za darmo. Po za tym wątpię żeby ktoś z forum dostal.
Ja również poszukuje keya byłbym bardzo wdzięczny gdyby ktoś mi odstąpił.
No niestety na tym forum nikt ci nie da
Dajcie spokój, nie żebrajcie o klucz do tego gó*na. Z resztą z taką ilością chętnych jeśli nie po znajomości(skoro tu błagacie o key'a to nie macie znajomych, którzy wam go udostępnią) to pewnie na luzie ludzie będą key'e sprzedawać. Jakiś narwany koreańczyk, czy amerykaniec może Ci nawet do 20$ za niego dać
Wątpię, by ktoś się zapisał do bety tylko po to, żeby potem komuś oddać keya jeśli ich było 30 tysięcy...
Ale jeśli ktoś ma na zbyciu to z chęcią przyjmę
Też bym chciał dostać key'a do WildStar.. ale znając życie.. to nie dostane No cóż trzeba żyć dalej xDD
Boże 90% kluczy do amerykańskich graczy poszło... Reszta do Eu
zaraz zakladam 10 maili i zmieniam ip proxy i udaje amerykanina xD wkurwilem sie dzis zjeabli mi dzien ze keya nie mozna dostac zaraz zaspamuje im poczte to moze dadza keya
Amerykańska firma wydaje grę wiec faworyzuje swoich użytkowników.
Ciekawe jak z pingiem w grze.
jebac ameryke! zrobic zamach walnac im 20 atomówek i wtedy my dostaniemy keye do gry bo u nich nikt nie bedzie mogl grac xD
jebac ameryke! zrobic zamach walnac im 20 atomówek i wtedy my dostaniemy keye do gry bo u nich nikt nie bedzie mogl grac xD
Jakbyś mieszkał w Stanach i byś to napisał, to pewnie już byś więcej na tym forum się nie wypowiedział ponieważ siedział byś wpierdlu.
Po drugie chłopaczyno weź się ogarnij, rozumiem chcesz zagrać podnieciłeś się ok, ale z takim "resistowskim" podejściem to raczej długo jeszcze nie pograsz.
Dla dobra tej gry i wszystkich MMO najlepiej, gdyby takie osobniki jak SoniQ były dożywotnio banowane po pierwszym zalogowaniu. Najlepiej zrób im zamach kamikadze.
Polska to nie stany więc mam na nich wyjebane Amerykanie mysla tylko o sobie 90% kluczy poszło dla ameryki a 10 % dla europy GL.
No niestety na tym forum nikt ci nie da
Bo nikt z tego forum keya nie dostał ?
polska chyba wcale nie dostala nawet moja gildia 60 osobowa co czeka na wildstara nikt nie dostal keya wiec GL