Wildstar kilka pytań

Witam zastanawiam się nad zakupem i grą w trochę już zapomnianego Wildstar. Chciałbym jednak przed podjęciem decyzji zorientować się jak wygląda obecnie ta produkcja w trakcie gry. Stąd mam kilka pytań:

1. Czy widać grając wokół nas innych graczy, czy może populacja jest niska?

2. Czy grając spokojnie można przez miesiąc uzbierać teraz na C.R.E.D.D.?

3. Czym postacie na maksymalnym poziomie się zajmują?

4. Czy w miarę sprawnie i szybko można uczęszczać na dowolne instancje?

Będę bardzo wdzięczny za pomoc i odpowiedzi.

Populacja ciagle spada . Siega dna mozna powiedziec :)

Grajac spokojnie robiac tylko i wylacznie daily ( 1-2 h dziennie ) w 12 dni zarobisz na creeda . Nie licze dropa tylko i wylacznie sam gold z daily questow.

Rajdowanie ( chociaz tez nie zbytnio jest sens )

Nikt nie robi dungow bo nie ma po co . Gear z nich jets slabszy od crafconego. CZas oczekiwania to 40+ min ....

Ps tak gram w WS i nie zamierzam jej bronic rekami i nogami jak to robi wiekszosc ( bo ja gram i nikt nie bedzie obrazal mojej gry ) tylko pisze prawde :)

Ps tak gram w WS i nie zamierzam jej bronic rekami i nogami jak to robi wiekszosc ( bo ja gram i nikt nie bedzie obrazal mojej gry ) tylko pisze prawde

No i tak powinno być. Gdybyś napisał takie coś w temacie Archeage, to zaraz naskoczyłoby na ciebie 10 fanboyów, którzy stwierdziliby, że piszesz głupoty, bo gra jest genialna xD

Dziękuję za odpowiedzi. Teraz sprawdziłem, że ukazać ma się nie długo nowy patch, a jutro wprowadzone mają być megaserwery.

Witam zastanawiam się nad zakupem i grą w trochę już zapomnianego Wildstar. Chciałbym jednak przed podjęciem decyzji zorientować się jak wygląda obecnie ta produkcja w trakcie gry. Stąd mam kilka pytań:

1. Czy widać grając wokół nas innych graczy, czy może populacja jest niska?

2. Czy grając spokojnie można przez miesiąc uzbierać teraz na C.R.E.D.D.?

3. Czym postacie na maksymalnym poziomie się zajmują?

4. Czy w miarę sprawnie i szybko można uczęszczać na dowolne instancje?

Będę bardzo wdzięczny za pomoc i odpowiedzi.