WildStar Kluczyk

Wie ktoś może o której dokładnie startuje beta chodzi mi o godzinę ?

Rowniez, jesli mozna ofc, podpinam sie pod prosbe o kluczyk. Moge dac w zamian jakis skin w Dota 2 lub CS:GO :)

Chetnie oddam kluczyk Wildstara za rowniez kilka dni gry w gw2. Chce przetstowac go czy warto kupic.

Tiger napisalem na PW, przeczytaj jak mozesz i odpowiedz :D

Wie ktoś może o której dokładnie startuje beta chodzi mi o godzinę ?
Friday, February 21 - Game on! Servers go live at 7 a.m. PST (16:00 CET/15:00 GMT).
Sunday, February 23 - Servers go down at 11:59 p.m. PST (08:59 CET/07:59 GMT Monday 24).

Dziekuje wlasnie tego szukalem to trzeba zapasy zrobic bo cos czuje ze przez 3 dni od kompa nie odejde

Jesli ktoss posiada kluczyk tez chetnie przygarne i potestuje :). W koncu gra jest godna uwagi, na moje nieszczęście nie wiedzialem ze rozdaja. gg 28114389

Cześć Wszystkim!

Ma ktoś może jeszcze kluczyk do Wildstara?

Gra mi się niesamowicie podoba.

Grafa jest świetna no i sam charakter gry, świat, postacie, humor! SUPER! :D

Jakby ktoś miał kluczyk na wydaniu, bądź chociaż pożyczeniu to byłbym niezmiernie wdzięczny! :)))))

NIestety spóźniłem się o jakieś 20 min z kluczykami na stress test :(((((((

Jakby znalazł się ktoś na tyle za***isty, żeby mi pomóc to poproszę PM :D

DZIĘKI Z GÓRY!! :D

Kto pierwszy ten sobie pogra ;)

2QS4-YQQB-R6BE-WCCK-FVKF

Pierwszy :D dzięki Wesol1132

Chętnie przygarnę kluczyk, mogę tez wypożyczyć konto w GW za klucz.

Za kluczyk mogę odac konto do robocraft tier 6 więcej na pw

Podeśle ktoś kluczyk? z chęcią bym sprawdził. zwłaszcza że nic ciekawego na rynku teraz nie wychodzi

:/ ze tez musze w tej pieprzonej robocie siedziec, stracilem taka okazje :C

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

Jak cos mam dalej kluczyk na wymiane

Posiadam Klucz na wymianę.

Mogę wymienić kluczyk do Wildstara w zamian za kluczyk do Strife

Mam prośbę jeśli ktoś wziął 1 lub 2 kluczki więcej to czy mógł bym prosić o kluczyk ?? chętnie bym sprawdził a "zaspałem" jak rozdawali.

P.S. Droga administracjo nie wiem czy pisze w odpowiednim dziale, ale jak nie to proszę przekierujcie z góry dzięki.