WildStar Kluczyk

Mam prośbę jeśli ktoś wziął 1 lub 2 kluczki więcej to czy mógł bym prosić o kluczyk ?? chętnie bym sprawdził a "zaspałem" jak rozdawali.

P.S. Droga administracjo nie wiem czy pisze w odpowiednim dziale, ale jak nie to proszę przekierujcie z góry dzięki.

Ja też bym prosił jeśli ktoś by miał zbędny kluczyk

3 keye pod gg:6093006 ;)

mod_ico.png
Zdążyłeś zedytować, ale wciąż wiem, co tutaj było przedtem. Ostrzeżenie. - Might

naprawdę sprzedawać dostęp na 3 dni.. eh. Sito pośle ci klucz jak tylko, będę miał dostęp pc, a użytkownikowi BloodyWolf zalecam opuszczenie tego tematu jak najdalej..

tak apropo: a 9.1. Zabroniona jest jakakolwiek forma obrotu przynosząca korzyści materialne kluczami do testów beta (kluczami, które są dostępne za darmo). Możliwa jest tylko wymiana.

edit: czemu zmieniłeś post, to może ja wkleję link by było wszystko jak było, btw zgłosiłem to do administracji już prędzej. Sito jak będziesz to napisz mi pw to Ci poślę key.

edit down: a potem się dziwić, że reszta europy myśli, że Polacy są jacy są.. No nic każdy ma swoje "priorytety" i nie moja sprawa czym kieruje się "wilczek". Koniec dyskusji czekam na odzew Sito.

mod_ico.png
Spokojnie, jak złożysz raport to widzimy oryginalny post. Wystarczy też złożenie raportu, pouczać możesz na PW, żeby nie robić offtopu. - Might

W POLSCE NIE MA NIC ZA DARMO , nawet śmieszne kluczyki na 3 dni ^^ , jak uda mi się uzyskać dostęp udostępnię kluczyk :) , lub w ostateczności dam komuś konto, aby sobię poprostu wypróbował grę :)

Ma ktos jeszcze kluczyk?

jeśli miałby ktoś jakiś wolny klucz to prosiłbym o niego :) czekam na W* od kiedy wyszły na jego temat pierwsze informacje. Czekam na klucz do bety już od pierwszego dnia i teraz pomimo podania kilku e-maili nadal nie dostałem klucza :( gra mi się naprawdę podoba patrząc po wszystkich gameplayach ale chciałbym ją przetestować nawet przed chwilę bo nie mam zamiaru kupować kota w worku. jeśli ktoś by był tak miły i podesłał keya, będę niezmiernie wdzięczny ! dodam jeszcze że na poprzedni stress test też się nie załapałem , więc nie miałem jeszcze okazji przetestować gry osobiście :(

edit. już mam kluczyk ! do zobaczenia w weekend ! :D

Jeśli ma ktoś jeszcze zbędny kluczyk i chciałby się go pozbyć to byłabym wdzięczna za pm! :)

Przez ostatni stress test nieco się wkręciłam i czuję niedosyt ;].

Mam jeszcze 2 klucze ; ) Odp. na jedno pytanie a dostaniesz klucz kto pierwszy ten lepszy.

Pierwsza zagadka:Skąd wzięło się powiedzenie Bazinga i kto go używa? : )

Druga zagadka:Ile powinnyśmy śnić by obudzić się wypoczęci ? (Podaj czas w minutach)

Klucze rozdane : )

1. Bazinga wzięła się od serialu The Big Bang Theory i używa jej Sheldon.

2.Pełen cykl 90 min.

1. Bazinga wzieła się od serialu The Big Bang Theory i uzywa jej Sheldon.

Mam jeszcze 2 klucze ; ) Odp. na jedno pytanie a dostaniesz klucz kto pierwszy ten lepszy.Pierwsza zagadka:Skąd wzięło się powiedzenie Bazinga i kto go używa? : )Druga zagadka:Ile powinnyśmy śnić by obudzić się wypoczęci ? (Podaj czas w minutach)

1. Serial "The Big Bang Theory". "Bazinga" wypowiadane przez Sheldona ;].

Dam za kluczyk silnik gry 2D mojego autorstwa.

http://mmorpg.org.pl/forum/topic/58049-sprzedam-gre-pokemon-2d/?p=425482

Piszcie PW

Sito dostał mój klucz, a Azeneth dostał klucz od bloodywolf, na który się spóźnił, więc mu go oddałem. Powodzenia reszcie życzę ;)

Sito dostał mój klucz, a Azeneth dostał klucz od bloodywolf, na który się spóźnił, więc mu go oddałem. Powodzenia reszcie życzę

Dzięki :).

Posiada ktoś jeszcze kluczyk do bety ? Bede bardzo wdzieczny jak ktos mi go wysle :)

nom dzięki Sokoren

Witam :) Jeśli znajdzie się jakiś dobry ludź co ma na zbyciu jeden klucz to z chęcią go przygarnę :) Chciałabym spróbować pograć w tę grę przez weekend a niestety się spóźniłam na rozdawanie darmowych kluczy :(

Oddam kluczyk za jakąś propozycję konta lub klucza w innej grze rozważę każdą propozycję, czekam na PW.

Jezeli ktos by mial kluczyk zbedny to z checia przygarne przetestowalbym jakas gre bo aktualnie niemam w co zabardzo grac.

jakby ktoś miał jeszcze kluczyk chętnie przygarnę kontakt na gg 1592357 albo PW