Witam
Tak jak w temacie. Szukam ludzi do gry. Wiek nie ma znaczenia, chciałbym zacząć od początku, jak ktoś chętny proszę pisać w commentach, myślę że od poniedziałku wieczorem można zacząć zabawę.
Witam
Tak jak w temacie. Szukam ludzi do gry. Wiek nie ma znaczenia, chciałbym zacząć od początku, jak ktoś chętny proszę pisać w commentach, myślę że od poniedziałku wieczorem można zacząć zabawę.
zagral bym chetnie ale zanim ja to pobiore to troche minie czasu
<div class="ipsSpoiler_contents">
<p>
</p>
</div>
Wczoraj zaczłem grać po stronie Dominium serwer jabbit ale niestety padlo mi ostatnie usb w lapku :/
pamiętam że kiedyś było kilka serwerów a teraz widze tylko jabbit(pve) innych serwerów juz nie ma? jak teraz z pvp jest?
pamiętam że kiedyś było kilka serwerów a teraz widze tylko jabbit(pve) innych serwerów juz nie ma? jak teraz z pvp jest?
Jest jeden mega serwer na kontynent - Entity na NA i Jabbit - EU. Co do pvp, BG'sy i areny 3v3 na 50 lvl, przed tym poziomem nie spodziewałbym się wiele pvp, chyba, że Open World - możliwość zaznaczenia siebie jako "PvP on".
Gear PvP osobny od gearu PvE. Obecnie trwa seson 2 pvp.
a ten open world pvp pozwala na bicie kogo wlezie czy tylko tych co też włączyli pvp?
Witam