Miejsce jest dla każdego Czym nas więcej tym lepiej więc zapraszamy na ts3 który podam na pw i mam nadzieję że większość będzie z niego korzystać
Zapraszamy oczywiście kolejne osoby do wspólnej gry
- WildStar - Mała ekipka - No hardcore -
Witam. Ja również po długiej przerwie jestem gotowy na jakąś nową przygodę ! Jak można namiary to wpadnę na TS'a Lat 24
Podaj adres ts3, chętnie dołączę.
Proszę o adres ts3
Wszystkim wysłałem jakby co Odczytajcie i zapraszam jutro bo ja już uciekam na 4 do pracy
Do jutra "D
Hmm w sumie jak szykuję się taka ekipa to i ja też z wami pogram! Wcześniej brakowało mi rodaków w tej grze.. Ale teraz widzę tylu chętnych ;>
Elegancko z minuty na minutę jest nas więcej Bardzo się cieszymy i byle do wtorku
Adres ts3 ponownie porozsyłany. Dzis juz mnie nie bedzie, ale jutro od ok. 14 powinienem byc aktywny. Podejrzewam ze bedzie selekcja bo jest juz nas ponad 10 osob, Zobaczymy jutro czy moja bariera 10 +/- bedzie trafna. Przypomne ze ekipa ma byc zgrana i lojalna, bez zgrzytow.
Chętnie zagram po wejściu f2p. Nie przeszkadzają wam kompletni laikowie w tej grze?
Chetnie z kims pogram teraz, najlpiej w 2 osoby, mam 21 lat, gra ściągnięta czeka na wypróbowanie
również zamierzam pograć w wildstara więc też poproszę o adres TS'a poźniej zobaczymy co tam dalej wyjdzie w praniu
z checia zagram z Wami jak bedzi emiejsce
kto chce teraz zagrac PW, oczywiscie z ts3
Witam sorry ze wcinam się nie na temat ale mam pytanko, mianowicie gram sobie teraz w wildstara ale są to testy PTR, czy później będę musiał pobierać oddzielnego klienta ? i czy bedzie wipe? bo jeśli tak to nie bardzo opłaca mi się teraz grac
Tak, PTR jest tylko do testow. Klient prawdopodobnie też będzie inny (tj będzie nowy klient F2P lub update obecnego retaila). Swoją drogą gra ktoś teraz na Jabbit w Exile? Szukam nocnych marków grających w godz. 22-1 z zamiarem późniejszego rajdowania
Z chęcią dołączę się do ekipy, jeżeli jest jeszcze miejsce.
Jezeli ciagle jest miejsce to podajcie tsa na priv 27 lat
Witam, z wielką chęcią dołączę do Waszej ekipy. Nie gram zbyt często ale zawsze jakiś dung / raid da rade zrobić Resztę powiem na TS.
cholera jasna, nie mogę się zalogować do gry, wyskakuje mi invalid, chociaż co najlepsze a stronie zalogować się mogę
Do wczoraj grałem w Wow'a, ale z racji tego iż skończył mi się abonament i do tego jeszcze kupiłem PS4, Wow poszedł w odstawkę bo zamiast płacić 84 zł za 2 miechy gry wolę dołożyć i kupić grę na PS4. Niemniej jednak grałem w Wildstara przez ok 3 tygodnie (przed przejściem na F2P) i chętnie do niego powrócę. Gdybym mógł prosić o wszelakie informacje do wspólnej gry było by miło. Klasą jaką będę grać to Esper bądź Spellslinger (DPS).