- WildStar - Mała ekipka - No hardcore -

+ mam cos przed max lvlem postac , nie wiem tylko czy oni robia wipe czy jak ??

Milo jestem zaskoczony zainteresowaniem. Wlasnie stoje w korku ale mysle ze i tak bd po 14 to zawitam na ts3 i obgadamy co nie co. Docelowo grupa miala miec 10osob, ale skoro takie zainteresowanie to zrobimy pod grupy 4 osobowe i zobaczymh jak to sie potoczy. Oo zielone swiatlo, do pozniej.

Witam,mam nadzieje ze ostalo sie miejsce na ts3 bo z tego co widze zamiast luznej grupki robi sie dosc spora guildia jak to mozna nazwac,a tak w ogole to tez jestem zainteresowany.

YO

Jeśli nadal są miejsca to chciałbym się zapisać. Pracuje od 8 do 16 i mam wolne weekendy. Wolałbym z kimś zacząć bo nie przepadam za bieganiem samemu. Czekam na odpowiedź, pozdrawiam.

Również chętnie dołączę do ekipki, czekam na hasło na PW :)

Ta gra jest warta świeczki?

Ta gra jest warta świeczki?

Jezeli , lubisz mega trudne insty to tak i nie masz z tym problemu , ze jest ich malo - bo fakt jest ich malo i bynajmniej niezbyt czesto je dodaja - sam nie wiem czemu? :)

ok 17 będę na ts3 jak ktoś chce niech wbija to pogadamy i w ogóle :)

Wrociłem. Naliczylem juz 24 osoby. Bedzie problem bo nie jestem osoba zbywajaca ludzi od tak. Bedziemy dzielic na grupy tak aby byly efektowne i efektywne.

a pisali coś jakie servery otworzą i jaki będzie wasz docelowy?

Zapewne serwery pvp i pve. Naszym wyborem bedzie PVe jak i wiekszosci graczy.

Dietetyk a czemu PvE skoro widzę że w ulubionych masz Warhammera?;>

Swoją drogą może i też bym pograł. Zobaczymy jak to ruszy w środę.

Witam, też chętnie się przyłącze. Właśnie kończę ściągać klienta.

Dietetyk a czemu PvE skoro widzę że w ulubionych masz Warhammera?;>Swoją drogą może i też bym pograł. Zobaczymy jak to ruszy w środę.

Bo ide za głosem wiekszosci. Duzo bedzie newbie graczy i raczej start z gra na PVP nie byl by dobrym pomyslem.

Poprosze adres tsa;)

Zapewne serwery pvp i pve. Naszym wyborem bedzie PVe jak i wiekszosci graczy.

Mylisz się, po przejściu gry na F2P 1/3 populacji z serwera PVE przeniesie się na serwer PVP, będzie on równie mocno zaludniony jak serwer PVE

wolimy jednak serwer PvE i tak zostanie i tej decyzji raczej nie zmienimy na 99,9%

Mylisz się, po przejściu gry na F2P 1/3 populacji z serwera PVE przeniesie się na serwer PVP, będzie on równie mocno zaludniony jak serwer PVE

Kto Ci to powiedzial? Developerzy? Czy masz populacje gry w dowodzie? Nikt nie wie co sie stanie. Ja bazuje sie na aktualnych statystykach. PVE4ever!^^

Tak czy siak, ekipa bedzie zacna i to mnie cieszy :)

Hejka naklejka. Chętnie bym się dołączył do teamu o ile nie będzie żadnych spoilerów z doctora who

Jakbyście jednak zdecydowali się grać po stronie Dominion, dajcie znać :) Chętnie się przyłącze i mam doświadczenie, którym służę :). Warrior ze zrobionym attunementem, ogarniający dungi za czasów wymogu silver :D