+ mam cos przed max lvlem postac , nie wiem tylko czy oni robia wipe czy jak ??
- WildStar - Mała ekipka - No hardcore -
Milo jestem zaskoczony zainteresowaniem. Wlasnie stoje w korku ale mysle ze i tak bd po 14 to zawitam na ts3 i obgadamy co nie co. Docelowo grupa miala miec 10osob, ale skoro takie zainteresowanie to zrobimy pod grupy 4 osobowe i zobaczymh jak to sie potoczy. Oo zielone swiatlo, do pozniej.
Witam,mam nadzieje ze ostalo sie miejsce na ts3 bo z tego co widze zamiast luznej grupki robi sie dosc spora guildia jak to mozna nazwac,a tak w ogole to tez jestem zainteresowany.
YO
Jeśli nadal są miejsca to chciałbym się zapisać. Pracuje od 8 do 16 i mam wolne weekendy. Wolałbym z kimś zacząć bo nie przepadam za bieganiem samemu. Czekam na odpowiedź, pozdrawiam.
Również chętnie dołączę do ekipki, czekam na hasło na PW
Ta gra jest warta świeczki?
Ta gra jest warta świeczki?
Jezeli , lubisz mega trudne insty to tak i nie masz z tym problemu , ze jest ich malo - bo fakt jest ich malo i bynajmniej niezbyt czesto je dodaja - sam nie wiem czemu?
ok 17 będę na ts3 jak ktoś chce niech wbija to pogadamy i w ogóle
Wrociłem. Naliczylem juz 24 osoby. Bedzie problem bo nie jestem osoba zbywajaca ludzi od tak. Bedziemy dzielic na grupy tak aby byly efektowne i efektywne.
a pisali coś jakie servery otworzą i jaki będzie wasz docelowy?
Zapewne serwery pvp i pve. Naszym wyborem bedzie PVe jak i wiekszosci graczy.
Dietetyk a czemu PvE skoro widzę że w ulubionych masz Warhammera?;>
Swoją drogą może i też bym pograł. Zobaczymy jak to ruszy w środę.
Witam, też chętnie się przyłącze. Właśnie kończę ściągać klienta.
Dietetyk a czemu PvE skoro widzę że w ulubionych masz Warhammera?;>Swoją drogą może i też bym pograł. Zobaczymy jak to ruszy w środę.
Bo ide za głosem wiekszosci. Duzo bedzie newbie graczy i raczej start z gra na PVP nie byl by dobrym pomyslem.
Poprosze adres tsa;)
Zapewne serwery pvp i pve. Naszym wyborem bedzie PVe jak i wiekszosci graczy.
Mylisz się, po przejściu gry na F2P 1/3 populacji z serwera PVE przeniesie się na serwer PVP, będzie on równie mocno zaludniony jak serwer PVE
wolimy jednak serwer PvE i tak zostanie i tej decyzji raczej nie zmienimy na 99,9%
Mylisz się, po przejściu gry na F2P 1/3 populacji z serwera PVE przeniesie się na serwer PVP, będzie on równie mocno zaludniony jak serwer PVE
Kto Ci to powiedzial? Developerzy? Czy masz populacje gry w dowodzie? Nikt nie wie co sie stanie. Ja bazuje sie na aktualnych statystykach. PVE4ever!^^
Tak czy siak, ekipa bedzie zacna i to mnie cieszy
Hejka naklejka. Chętnie bym się dołączył do teamu o ile nie będzie żadnych spoilerów z doctora who
Jakbyście jednak zdecydowali się grać po stronie Dominion, dajcie znać Chętnie się przyłącze i mam doświadczenie, którym służę
. Warrior ze zrobionym attunementem, ogarniający dungi za czasów wymogu silver