- WildStar - Mała ekipka - No hardcore -

Luuudzie... Czy naprawdę tydzień gry do wbicia maksymalnego poziomu to dla Was dużo? Gdzie czasy gdzie wymaksowanie swojej postaci zajmowało lata .... Tydzień - tyle właśnie zajmuje osiągniecie 50 poziomu postaci, oczywiście mówię tutaj o grze po 4-6 godzin dziennie. Dla porównania w fazie "Alpha bety" gry, tyle czasu było potrzeba na osiągnięcie poziomu 20tego.

Tydzien dla osoby grajacej xx postacia :) grajac po 10 h dziennie. zgodze sie.

osoba grajaca po 1-2h dzinnie pierwszy raz wbije maxa w pol roku albo dluzej :)

osoby grajace pierwszy raz po 5-6h dzinnie wbija w 2-3 tyg.

PS. osoby z 4gb ram nie maja czego szukac w ws bo nie pograja chyba , ze po f2p bedzie jakas mega optymalizacja.

Zaufajcie ludziom takim jak choćby T4l4r czy VisMali. Sam gralem z 2-3 miesięczną przerwa w WSa od pierwszych testów tej gry. To co było na starcie a co jest teraz to dwie rożne rzeczy. Teraz exp leci o wiele szybciej, dungeony są o wiele łatwiejsze, nawet zmieniono ilość interupt armorow na mobkach/bossach w instancjach. Do tego poprawiono/dodano gear podczas lvlowania i zabija sie znacznie szybciej mobki na mapach. Ba na chwile obecna nie ma większego problemu z solowaniem mobkow 3 lub 5 osobowych. Dopiero na mobkach 45-50 jest ciężko i tam już potrzeba na 5 osobowego mobka tych 2-3 osób. Gra od premiery stala sie o wiele latwiejsza. Na chwile obecna Raidy stanowią wyzwanie jednak na forum ptr ludzie mówili, ze GA czyli pierwszy raid teraz czyści się szybciej bo po prostu zmiana statystyk postaci troszkę zwiększyła DPS/HPS i przeżywalność.

I tak grając wieczorami po te 4h jesteśmy w stanie w max tydzień nabić 50 poziom. Wiem bo sam tak wbiłem swojego engee.

nie ma co tu dyskutował o lvlowaniu zobaczymy wszystko 29.09.2015r. jak to będzie wyglądało. Zmieniają grafikę gra przechodzi na F2P na prawdę ten tytuł idzie w dobrym kierunku i widać że wydawcy chcą o ten tytuł dbać i to jest najważniejsze. Dodatkowym atutem i najważniejszym jest zgrana ekipa. Poszukujemy osób które chcą z nami grać i chcą z nami się męczyć na ts3 jaki i w grze w czasie expienia i robienia instancji :) Nie potrzebujemy osób które będą płakać że wolno się expi lub za szybko to jest gra MMORPG i każdy będzie grał swoim rytmem i tyle ile będzie mógł. Dla mnie osobiście nabijanie max lvl miesiąc lub więcej jest dużym plusem a nie max lvl w tydzień a z miesiąc change game.

Znajdzie się jeszcze jedno miejsce do ekipy? Chetnie zagram jak tylko przejdzie na f2p.

Wita, witam.

Miejsce zawsze sie znajdzie! :) Jak wiadomo wszyscy nie wytrwaja wiec mozemy liczyc na selekcje naturanla i zostanie nam zgrana ekipa^^ Nikogo na sile nie bedziemy wyrzucac.

- Ważne Info -

Posiadamy nowy adres ts3. Własne prawa, wiele kanałow i miła administracje. W koncu bedziemy niezależni ^^

Dzieki Ekonom.

PS> Wiecej info na pw. Zobaczymy kto faktycznie jest zainteresowany gra.

Też byłbym chętny do gry jak jeszcze można ;) A co do ilości osób i ich komunikacji w "ekipie" to proponuje zrobić gildie i Ci co będą chetni do dungeon'a/raidów czy jakiegoś mass pvp to poprostu zgłoszą się na czacie gildii bo naprawdę nie sądzę aby tyle osób grało tym samym stylem gry (niektórzy wolą przynerdzić, niektórzy np. mają pracę) :)

Też byłbym chętny do gry jak jeszcze można A co do ilości osób i ich komunikacji w "ekipie" to proponuje zrobić gildie i Ci co będą chetni do dungeon'a/raidów czy jakiegoś mass pvp to poprostu zgłoszą się na czacie gildii bo naprawdę nie sądzę aby tyle osób grało tym samym stylem gry (niektórzy wolą przynerdzić, niektórzy np. mają pracę)

mass pvp na serverze PVE? raczej nie , chyba , ze ugadane gildia vs gildia .

Tak przy okazji przez pierwsze kilka dni w ogole nie ebdzie dalo sie lvlowac napewno ze wzgledu na brak mobkow :) dlatego jak najszybciej do bg i siedziec tam do 30 bo lvl wpada starsznie szybko + dg itp

Ale ogólnie to byłoby spoko ogarnąć gildie, mógłbym się nawet tym zająć ale potrzebowałbym pomocy kogoś bo nie znam jeszcze tej gry w 100% :P

Hmm dajcie mi namiary na TS to moge was troche "doinformowac". Tez wracam pograc sobie na f2p ale czy od nowa nie wiem . Ale pogadac zawsze moge tipy podsunac a ze gildi nie mam jeszcze a samemu bez TS nie lubie ^^ A kto wie jak u was "cos" powstani moze i dolacze ( nie obiecuje zalezy od ludzi ofc )

Jestem nowy i chciałbym się przyłączyć:) Można prosić o ts'a? o 5 rano ruszamy :D

"Ekipa" przesiaduje pod tym adresem TS3: 178.32.35.164:5555 Zapewne znajdą się osoby siedzące jutro od rana.

Witam, jestem nowym graczem i chętnie bym z wami pograł. Czekam na odpowiedz :D

Żadna ekipa nie wybiera się na serwer PVP ? serio ?

serwer tylko PvE bardziej zastanawiam się którą frakcją wybrać bo Dominion też jest zacna ma taki klimat Imperium ze Star Wars :)

Witam! Wlasnie wrocilem z pracy i zaraz bede z ekipa dostepny na ts3. Ekonom wyzej podal namiar wiec zapraszam.

Powtorze : adres ts3 - 178.32.35.164:5555

Chciałbym wystartować na wersji f2p, myślałem nad inżynierem. Podejrzewam, że nie zabawię w tej grze zbyt długo (ale mam nawyk do częstego popełniania błędów, wiec pewnie się mylę) mimo wszystko, zawsze fajnie jest pogadać na tsie z kimś, razem wbijać expa i otrzymywać rady. Jeśli nie mielibyście nic przeciwko, prosiłbym o info.

Byc moze zjawie sie na TS do wspolnej gry jesli mozna. Pozdrawiam.

Aktualnie juz siedzimy na ts3. Zaspani ale walczymy ^^ Zapraszam serdecznie:)

Które królestwo wybraliście?

A grając na F2P zdołam uzbierać na C.R.E.E.D.A tyle, aby móc go kupić ? Pewnie są ograniczenia co do golda dlatego pytam czy to wystarczająco, aby przechować tyle, ile on kosztuje ?